من یه عروس هلندی دارم میگه اگه ما بچه دار بشیم باید بدیش به یکی چون برا بچه خوب نیس ولی خب آخه دوست ندارم از خودم دورش کنم به نظرتون باید به حرفش گوش کنم یا چی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم فکر نکنم واسه بچه بد باشه.الان بهش فکر نکن هروقت گفت بگو باشه.ولی وقتی بچهدار شدند وقتی میاند خونتون عروس هلندیتو بذارش تو قفس و از اتاقت نبرش بیرون اون تایمی که خونتونند.
یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنماییهای بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
عزیزم فکر نکنم واسه بچه بد باشه.الان بهش فکر نکن هروقت گفت بگو باشه.ولی وقتی بچهدار شدند وقتی میان ...
میدونین آخه اگه بچه دار بشن مامان بابام به خاطر اونم که شده میبرنش یه جای دیگه میگه که نمدونم پر هاش برای تنفس بچه مشکل ایجاد میکنه و فقلا که دستور داده یه سال قبلش کلا ببرمش یه جای دیگه