2777
2789
عنوان

قضاوت

141 بازدید | 20 پست

امشب با تمام وجود دلم سوخت،قضاوت شدم به خاطر شیرخشکی بودن بچم،اینجا مینویسم تا حرفهایی که شنیدم هیچوقت یادم نره

هیچ وقت مادر بودن کسی رو قضاوت نکنیم،اونم کسی که زجر مسیر ivf رو به جون خریده و سلامتی خودش رو به خاطر بچه دار شدن به خطر انداخته

چی گفتن مگه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت اینایی که بخاطر شیرخشکی بچه و پوشک گرون مادرو زجر میدن درک نکردم 

13سال پیش پوشک بچم مولفیکس بود 9هزارتومن و مای بیبی ازون پلاستیکیا6هزارتومن همه زجرم دادن بخاطر این موضوع اما بعد چندسال همونا برا بچه هاشون مولفیکس میگرفتن در حالی که مای بیبی سری جدید اومد😂

خدایا نگذر ازش 💔اون باعث تمام رنجا و عذابایی که میکشم اونه که باعث شده ایمانم بهت کم بشه نگذر قربونت برم نشونم بده تا داغ دلم اروم شه 😔

بچت سخت دندون در میاره چون شیر مادر بهش ندادی

ربطی نداره بگو مهم نیسدندون دیرو زود داره ولی بلخره در میاد اما گشنه بمونه کم خون و بیمار میشه

خدایا نگذر ازش 💔اون باعث تمام رنجا و عذابایی که میکشم اونه که باعث شده ایمانم بهت کم بشه نگذر قربونت برم نشونم بده تا داغ دلم اروم شه 😔

بچت سخت دندون در میاره چون شیر مادر بهش ندادی

خب عزیزم اینو با لحن بدی گفتن؟

شاید طرف میخاسته بهت اطلاعات بده ک مثلا بدونی دندون دیر درآوردن بچت ب این خاطره

نمدونم واقعا ربطی داره یانه

فقط منظورم اینه ک شاید قصد ناراحت کردنتو نداشته 

مگه شیرخشک دادن ب بچه چیز بدیه؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

هیچوقت اینایی که بخاطر شیرخشکی بچه و پوشک گرون مادرو زجر میدن درک نکردم 13سال پیش پوشک بچم مولفیکس ب ...

شیرخشک چه ایرادی داره اخه؟!

انگار شیر مادر طلاست

اونی که شیر خشک میده هم نامادریه

هر کس شیر مادر بخوره راحت دندون در میاره

نه اتفاقا بچه ی من با شیر خودم سخت دندون در اورد تو یه سالگی اما اون که شیرخشکی بود تو 10ماهگی

خب عزیزم اینو با لحن بدی گفتن؟شاید طرف میخاسته بهت اطلاعات بده ک مثلا بدونی دندون دیر درآوردن بچت ب ...

امشب پسرم گریه و بی قراری دندون دراوردن داشت

منم کلافه و عاجز بودم

هرکاری میکردم اروم نمیگرفت

این وسط همسرم اومد گفت من میدونستم بچمون سخت دندون درمیاره

گفتم از کجا اخه؟!گفت مامانم گفتم چون شیرمادر نمیخوره سختش میشه