2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا منو نمیبینه

309 بازدید | 26 پست

بچه ها شوهرم صبح تا شب سرکاره

شبا که میاد یا سرش تو گوشیه بازی میکنه یا فوتبال میبینه اگه فوتبال پخش نشه و حوصلش هم با گوشیش سر بره فورا میخوابه

اصلا باهام حرف نمیزنه

چنتا راه امتحان کردم مثلا یه مدت بهش محبت کردم نتیجه نداد یه مدت ازش دوری کردم تا خودش سمتم بیاد اصلا سمتمم نیومد

انقد بهم بی محبتی میکنه دیگه منم توان حرف زدن برام نمونده یه ساله ازدواجم کردم قشنگ سه ماهی میشه طلاق عاطفی گرفته ازم فقط گه گاهی برای رابطه پیش قدم میشه و تمام اصلا نه باهم تفریح داریم نه هیچی 

قیافمم خیلی خیلی ازش بهتره تحصیلاتم تو یه سطحیم

وقتی هم باهاش حرف میزنم میگم چرا مثله قبلنا نیستی میگه نه من همینجوری بودم و فورا جیم میزنه یا مثلا تقصیرارو میندازه گردنم میگه من حوصله دعوا ندارما

اصلا خود به خود اینجوری شده

ب نظرتون چیکار کنم دیگه؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا ب این که برای خودشن تایم بزارند خیلی احتیاج دارند..من بعضی وقتادبه همسرم میگم میخوای برای خودت تو گوشی باشی؟ میخوای گیم بزنی؟ و..

واقعا حقشونه

خواستتو با مهربونی و واقعی بهش بگو

این سیاست های محل نده و نمیدونم محبت زیادی کن بزار کنار

گذشت این نصیحت های خاله زنکی منطقی و با خوبی بگو نیاز داری باهم وقت بگذرونید شده یک قسمت سریال هر شب یا ۲۰ دقیقه پیاده روی یا تخته بازی کردن مطمعن باش درصد جواب دادنش بیشتره❤️

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️