2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیایین

99 بازدید | 9 پست

ببخشید یه سوال داشتم

موقع رابطه داخل اتاقی که نوزادتون خوابه رابطه دارین یا مکان رو عوض میکنید؟ ممکنه نوزاد متوجه بشه؟

مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا متوجه نشه اما بهتره برین یجا دیگه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

اره حتی اگه بچه خواب باشه تو ضمیر ناخودآگاهش میمونه باید بچه رو دور از اتاقتون بزارید

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

من اگه بچه داشتم قطعا جلوش اینکارو نمیکردم حتی اگه یه روزش باشه

من نمیدونم قدیمیا چجوری انجام میدادن اونم ن یه بچه 7 8 تا 

بچه ها هم همه سربزیر مودب بزرگ میشدن😂

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من نمیدونم قدیمیا چجوری انجام میدادن اونم ن یه بچه 7 8 تا بچه ها هم همه سربزیر مودب بزرگ میشدن😂

واقعا چجوری

همشون هم توی یه اتاق بودن

البته باید اینم در نظر بگیریم بچه های الان خیلی باهوش تر از بچه های قدیم هستن

مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎