2777
2789

بچه ها میخوام تابستون نهم رو جهشی بخونم و به مشاوره خیلی نیاز دارم. اگه کسی شماره مشاور رایگان داره بده. نظر شما چیه؟ جهشی بخونم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم از تابستونت لذت ببر به موقعش میری نهم💚

آخه نمیدونی چه مدیر و معاون مزخرف و همکلاسی های مزخرف و معلم های مزخرفی داریم

دلم میخواد زودتر از این مدرسه کوفتی برم

آره

خب اصلا نمیتونی

جهشی یا هفتم به نهمه یا دهم به دوازدهم

هشتم به دهم نمیشه اصلا همچین چیزی نداریم

ولی خب اگرم میشد بازم اشتباهه همچین کاری نکن

جهشی فقط واسه ابتدایی خوبه اونم دانش آموزی که واقعا تیزهوش باشه و عقلش جلوتر از سنش باشه «واقعا اینجور باشه» نه اینکه الکی بخواد با سختی دادن به خودش خودشو جلو بکشونه که تهش پوچیه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

آخه نمیدونی چه مدیر و معاون مزخرف و همکلاسی های مزخرف و معلم های مزخرفی داریمدلم میخواد زودتر از این ...

حتما واسه سال بعد مدرستو عوض کن

همین الانم عوض کنی خیلی بهتره ولی اگه نمیتونی سال بعد حتما عوض کن

چون نهم هم درساش سخت میشه هم نمره مهمه واسه انتخاب رشته هم امتحانای ترم دو نهایی و سراسریه که جدیدا سوالا مفهومی میاد و باید واقعا یاد گرفته باشی که خوب امتحان بدی

که تو مدرسه بد اصلا نمیتونی فقط عمرت حروم میشه مخصوصا تو اون زمان مهم و طلایی که هستی

اوکی؟ 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

حتما واسه سال بعد مدرستو عوض کنهمین الانم عوض کنی خیلی بهتره ولی اگه نمیتونی سال بعد حتما عوض کنچون ...

آخه میدونی قسمت مزخرف ماحرا کجاشه 

اینجاست که شهرستان زندگی میکنیم و ناحیه ما ۲تا مدرسه دخترونه بیشتر نداره که اون یکی هم از خونمون خیلی دوره و سرویس از اینجا خیلی کم پیدا میشه 

از اون گذشته معلمای دوتا مدرسه یکی ان 

من چه بمونم اینجا چه نمونم معلمام همون مزخرفایی هستن که هیچی حالیشون نمیشه

آخه میدونی قسمت مزخرف ماحرا کجاشه اینجاست که شهرستان زندگی میکنیم و ناحیه ما ۲تا مدرسه دخترونه بیشتر ...

ببین آنلاین نمیتونی درس بخونی؟ مثلا حتی شده کلا یه مدرسه دیگه اسمتو بنویسی هرجا میخواد باشه حتی شهریه هم بخواد ولی آنلاین بخونی

البته من نمیدونم از شرایطش خبر ندارم ولی شاید مدرسه ای باشه که کلا مدرسه آنلاین باشه

راستی ربطی نداره ها ولی همینجوری میگم یه پست تو اینستا دیدم دختره تو ایران بود یه مدرسه آنلاین تو کانادا ثبت نام کرد از دهم تا دوازدهم درس خوند در کنارش مدرسش هم میرفت آخر دیپلم کانادا رو گرفت و فکر کنم واسه ادامه تحصیل رفت اونجا

واسم جالب بود البته خیلی سخته

ببین آنلاین نمیتونی درس بخونی؟ مثلا حتی شده کلا یه مدرسه دیگه اسمتو بنویسی هرجا میخواد باشه حتی شهری ...

پرس و جو زیاد کردم ولی چیز خاصی پیدا نکردم 

اگه بتونم همین هفته میرم اداره با مسئولش حرف بزنم ببینم نظرش چیه 

ولی اگه جهشی بخونم یه سال میرم تو مدرسه ای که مامانم توش تدریس میکنه، بعدش هم آزمون نمون دولتی میدم

اگرم کاری نمیتونی بکنی خودت تو خونه هردرسیو یاد نگرفتی کلیپ ببین و نمونه سوال حل کن بیشترم تستی باشه اینجوری خیلی خوب یاد میگیری نمره هات خوب میشه

پرس و جو زیاد کردم ولی چیز خاصی پیدا نکردم اگه بتونم همین هفته میرم اداره با مسئولش حرف بزنم ببینم ن ...

ببین هفتم تا نهم متوسطه اوله دهم تا دوازدهم متوسطه دومه

و اینکه نمیتونی از متوسطه اول به متوسطه دوم جهش بزنی

فقط یا هفتم به نهم میشه یا دهم به دوازدهم

که دبیرستان همه سال هاش مهمه بهتره جهشی نخونی و از بقیه بچه هام کوچیکتر میشی باز مشکل جدید پیش میاد.. 

اگرم کاری نمیتونی بکنی خودت تو خونه هردرسیو یاد نگرفتی کلیپ ببین و نمونه سوال حل کن بیشترم تستی باشه ...

ممنون ❤

خیلی از استرسم کم کردی🌱

و همینطور خیلی خوشحالم کردی که بهم راه حل دادی🤍❄