2777
2789

مامانای گل سلام

تجربه خودمو درباره استوپ وزنی دخترم که خیلی نگران کننده بود در اختیارتون میزارم شاید به یه مامان دلواپس بتونه کمکی بکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من تو ۳۵ هفته با وزن ۲۵۶۰ متولد شد

ریفلاکس و ریفلاکس پنهان داره و توی بیداری درست شیر نمیخوره

شیشه شیرو به سختی قبول میکنه شاید در حد یک پیمانه 

و گاها بالا میاورد که با ساشه اسومراز کنترل میشه 

و به دستور پزشکش از پایان ۵ ماهگی غذا شروع کردم که دقیقا از همون ماه نمودار رشدش کند شد 

به حدی که از ماهی هفتصد هشتصد گرم رسید به ماهی صد گرم افزایش وزن 

پایان ۹ ماهگی تو بهداشت وزن کردم ۷۱۰۰ بود ولی با کارایی کردم پایان ده ماهگی ۷۷۰۰ شده 

مولتی ویتامین زیتوکید اشتهاشو باز کرد

آهنشو بجای هموزوم تغییر دادم به لیپوزوفر فورت آبی 

روزی ۳ وعده غذای اصلی میدم

۲ وعده میان وعده ک شامل سرلاک گندم خرمای نستله و شیرخشک نوترینی میشه 

با قطره چکان ۵ سیسی شیرخشک ببلاک ای آر روزی تقریبا ۶ پیمانه تو ساعتای مختلف بهش میدم 

دختر من خیلی موقع غذا خوردن تحرک داشت صندلی غذا براش گرفتم دیر گرفتم میدونم ولی بازم به دادم رسید

غذای بیشتری تونستم بهش بدم با این روش

طبق گفته دکتر تو ده ماهگی دیگه نباید میکس بخوره و غذاشون باید شامل دونه و بافت سفت باشه 

من یک وعده کته های مختلف میدم 

یک وعده هم سوپ های مختلف

برای صبحانه هم فرنی های مختلف 

حتما موقع صبحانه نون دستش میدم 

تو سوپاش عصاره قلم میندازم 

سوپی که عدس داشته باشه هفته ای ۳ بار حتما میدم 

دکتر تغذیه حلیم و عدس رو خیلی توصیه کرده 

بعضی وقتا نشاسته گل با آب سرد حل میکنم داخل فرنیش میریزم چون نشاسته گندم وزن دهیه عالی داره 

در کل به خوردن عادتش دادم 

اگه موقع غذا همکاری نکنه از صندلی برش میدارم یکم باهاش بازی میکنم بعد از یه ربع دوباره امتحان میکنم با شعر خوندن حواسشو پرت میکنم تا لج نکنه دهنشو باز کنه و به هر ترفندی که بتونم (بجز زورکی) اون وعده رو بهش میخورونم 

روزی یکبار میوه های مجاز سنش 

برش های امن دستش میدم

خودمم تو دهنش میزارم کنارش میمونم تا بخوره 

تنوع غذایی شو زیاد کردم تا زده نشه 

تو بعضی غذا ها (بحز سوپ) میزارم همکاری کنه دست بزنه یا برداره بخوره یا حتی بریزه بیرون از صندلیش 

ولی اون مقداری که باید رو بهش میدم  هر چقدرم زمان ببره