2777
2789

سلام بچه ها من ۲۳ سالمه بابام یه روانی و یه آدم شکاکه که کل بچگی و زندگی منو مامانمو زهر کرده 

بخاطر فرار از دست بابام همیشه دوست داشتم سریع شوهر کنم برم که شوهرمم نمیداد بالاخره امسال شوهرم داد و عقد کردم ولی هنوزم اذیتم میکنه و کتک میزنه نامزدم خونه و وسایلایی که باید میگرفته گرفته و فقط مونده جهاز من که بابام عین خیالش نیست اصلا چند وقت پیش نامزدم اومد دنبالم از یجایی بیارتم خونه نیم ساعت دیر تر شو چون شام خوردیم باهم بعدش بابام درو قفل کرد من ۱۲ شب تو سرما موندم بیرون و بعد دید جلو همسایه ها زشته درو باز کرد انداختم تو تراس دوساعتم اونجا سرما کشیدم بعدشم آورد خونه گفت نمیخوابی و خونه رو تمیز میکنی در حالی که ساعت ۴ بود و من ۶ونیم باید بیدار میشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروزم اومده کل اتاقمو و لوازم آرایشمو و میزمو همهههه چیزو ریخته زمین و که چرا اتاق نامرتبه 

سطل آشغال اتاقممم حتی نگاه کرده میگه چرا نوار بهداشتی تو اینجا انداختی توسطل زباله دستشویی ننداختی 

زده دستم زخم و کبود شده اونروز

فرارکن برو  یا بکشش باباتو مرتیکه روانی

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم بهتون) کاربرسال ۹۷ هستم که الکی الکی ترکیدم😒

به نظرتون نامزدمو راضی کنم برم داره بریم خونه خودمون و یواش یواش با حقوق خودم جهزیه مو بخرم؟

بخدا از بابام متنفرم هر روز دعا میکردیم بمیره برنگرده حتی کرونا اومد امیدوار شدیم خوشحال شدیم بلکه بمیره ولی متاسفانه مامانم عوض بابام رفت

بمیرم برات مامان نداری💔🥲 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خدایی جای نوار بهداشتی تو سطل اتاق نیست منم بودم میزدمت

خب همه چیو نمیدونید که من رفته بودم خونه خالم مهمونی تو سرویس بهداشتی شون سطل نداشتن مجبور شدم گذاشتم تو پلاستیک مشکی آوردم خونه انداختم تو سطل اتاق که بقیه آشغالا هم بریزم روش بندازم بره الان

ب نامزدت چيزي نگو فقط بگو اگ ميخايد عروسي بگيري زودتر بگيره بريد سر خونه زندگيتون

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

قضیه تراس و بیرون موندمو به نامزدم گفتم هی میگفت بیام دنبالت ببرمت و اینا

ولی فرداش ک آروم شد میگف نه تحمل کن اینجوری بریم آبرومون میره و اینا

میگه برا من فرقی نداره میارمت جهازتم خودم میگیرم عروسی ام میگیرم بایاتم دعوت میکنم میخواد بیاد میخواد نیاد ولی برای خودت بد میشه داداشتتو نمیتونی ببینی یه داداش کلاس هفتمم دارم