2777
2789

خانما دوست دارم یه تغییر تو صورت و اندامم داشته باشه باشم ولی نمیدونم چیکار کنم(پول عمل بینی و ...ندارم)

اگه شما بودین چیکارمیکردین تغییر کنین مثلا باشگاه رفتن،مژه ،کاشت ناخنو...منطورمه

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

باشگاه

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی دلم عمل بینی میخواست بینیم خیلی زشت بود رفته بود تو مهم طلا فروختم عمل کردم🫤🫤🫤🫤دیگه هیچی تو دستم نیست دیگم نمیتونم بخرم

بعد حالا ک عمل کردم دلم میخواد برم خال صورتمو بردارم برم ژل لب بزنم برم فیلر چونه بزنم برم مژه بکارم پول هیچکدومم ندارم اصلا

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

دلم میخواد مشکل فکم حل شه برم دندونم رو درست کنم، خسته شدم. الان نزدیک ۲۰ روز عمل کردم ولی تغییری احساس نمیکنم نمیدونم دوباره با برم عمل یا نه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!