2777
2789
عنوان

دوست دارین چه تغییری تو چهرتون انجام بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 39 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا همه چرته 

عمل بینی عوارضش شدیده ژل عوارض ناخن پسندم نیست ولی یچیزی که واسه سلامتیت مفید باشه

ورزش کردن پیری تو میسازه جوونیتو سرحال

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

من دوست داشتم دماغمو عمل کنم مژه بکارمیکی دوتا خال دارم اونارو هم لیزر کنم

منم‌ مژه و دماغ رو دوست دارم ولی انجام ندادم اما خال برداشتم و راضی بودم اگه میبینی رو اعصابتن لیزر کن هزینشم نسبت به بقیه چیزا زیادنیس

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

اینا همه چرته عمل بینی عوارضش شدیده ژل عوارض ناخن پسندم نیست ولی یچیزی که واسه سلامتیت مفید باشهورزش ...

استارتر بازم خودت بهتر میدونیااااا نظر بود فقط

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

منم‌ مژه و دماغ رو دوست دارم ولی انجام ندادم اما خال برداشتم و راضی بودم اگه میبینی رو اعصابتن لیزر ...

یبار لیزر کردم گفت بعد دوماه بیا مجدد لیزر کنم که دیگه کامل بره

اما نتونستم برم و نرفتن

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩

دوست دارم ابروهام لیفت کنم چون کشیده هست قشنگ میشه بینیمم کشیدس دوست دارم عمل کنم قوس داشته باشه از نیمرخ قشنگ بشه همین ژل لبم بزنم یکم 

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H

فیلر زیر چشم

برا چروک زیر چشم خوبه؟

من۲۵سالمه ولی چروک عمیق دارم بنظرتون خوبه انجام بدم

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

استارتر بازم خودت بهتر میدونیااااا نظر بود فقط

اتفاقا باشگاه رفتن میخام بزارم توبرنامم

من لاغرم بنظرتون با باشگاه نتیجه میگیرم وزنمو بتونم بالاترببرم؟

اتفاقا باشگاه رفتن میخام بزارم توبرنامممن لاغرم بنظرتون با باشگاه نتیجه میگیرم وزنمو بتونم بالاترببر ...

من خودمم لاغرم اراه شیش ماه میری بعدش مکمل شرو میکنی درست و بجا چاق میشی

منم کنکورمو بدم اگه خدا بخواد دانشگاه مورد علاقمو بیارم باشگاهو استارتشو میزنم واسم دعا کن خب

من خیلی دلم عمل بینی میخواست بینیم خیلی زشت بود رفته بود تو مهم طلا فروختم عمل کردم🫤🫤🫤🫤دیگه هیچی ...

من خودم اگه پول داشتم میکوبیدم ازنو میساختم خانوادمم نمیذارن طلا بفروشم دماغم عمل کنم چون برام واجبه واقعا

من خودمم لاغرم اراه شیش ماه میری بعدش مکمل شرو میکنی درست و بجا چاق میشیمنم کنکورمو بدم اگه خدا بخوا ...

انشالله موفق میشی