2777
2789
عنوان

به نظرتون کل خرج مهمونی شب یلدا با میزبانه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2151 بازدید | 80 پست
خوب بگید ن امسال هر کی هر جا دوست داره بره کسی رو دعوت نمیگیریم..هزینه ها سنگین سخته ،،،اخه همه اینا ...

ما قراره دعوتی بدیم در هر صورت 

من میگم خرج سنگینه اونا هم شریک بشن 

مامانم میگه زشته 

گفت اگه تعارف زدن من بهشون میگم بیارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تک تک مهمونامون خودشون زنگ میزنن میگن اگه امسال دعوتیه میخوایم بیایم بعدم مگه اجباره خب هرکی ن ...

هرکی زنگ‌زد بگین دوست داشتیم بازم هممون دورهم باشیم ولی هزینه ها خیلی بالا رفته نمیشد دیگه.بگو البته من به مامان گفتم سخت نگیر نهایت هرکی یه گوشه کار رو میگیره و میاره 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
هرکی زنگ‌زد بگین دوست داشتیم بازم هممون دورهم باشیم ولی هزینه ها خیلی بالا رفته نمیشد دیگه.بگو البته ...

اینم خوبه 

ما قراره مهمونی بدیم البته هنوز به هیچکس نگفتیم قراره چهارشنبه خبر بدیم 

اونا خودشون پرسیدن و خواستن که بیان ما گفتیم معلوم نیست امسالم مهمونی بدیم یا نه، حالا ما باید چهارشنبه خودمون زنگ بزنیم بهشون 

به مامانم گفتم اگه تعارف زدن بگیره

هرکی زنگ‌زد بگین دوست داشتیم بازم هممون دورهم باشیم ولی هزینه ها خیلی بالا رفته نمیشد دیگه.بگو البته ...

زشته بگه هزینه ، خب وقتی خودشون تعارف میزنن به قول مادر اسی قبول کنه، هزینه ها بالاست دیگه چیه

خودمون دوست داریم که میزبان باشیم بعدم بقیه نمیگیرن همه منتظر مان 😂😂چند تا فامیلن چند تا دوست مهمو ...

جالبه که دوستاتون با اقوامتون میخان یه جا بشن

به نظرم جو خشکی میشه هیچ کس هیچ کس و نمیشناسه