2821
2789
عنوان

دیروز تو مطب دکتر

1536 بازدید | 32 پست

مادرمو خالمو برده بودم دکتر 

یه آقایی اومد تو

تقریبا۱۲نفر منتظر بودیم

اومد گفت: دکتر هست؟؟؟

منشی گفت: بله

گفت :کسی پیشش هست😨

منشی گفت: بله همه اینا

هی میگفت چرا صندلی کمه فلانه بهمانه 😕

بعدم پول ویزیت نمیداد میگفت :دفترچه دارم

منشی هر چقدر میگفت اینجا خصوصیه 

میگفت نمیدم‌میرم‌پیش دکتر اگه گفت بده میدم 

منشی میگفت :تو شان دکتر نیست بگه بیا پول ویزیت بده!

میخاست منشیو بزنه😫😫😫😫

میگفت فکر میکنی من از داهات اومدم مگه تو کی هستی من میخام برم‌پیش دکتر

سر ۴۵ تومن

خوب نداری برو بهداشت یا بیمارستان دیگه چرا اومدی مطب خب!!@@

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید با دکتر اشنا بوده!

خوب اسمشو میگفت‌میرفت تو دیگه چرا داد و بیداد میکرد🤔

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

این طور آدما وحشین باید خیلی راحت بیرون کنه از مطب 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
عزیزم مشکل فرهنگ دارن وگرنه دهاتی از همه بیشتر پول داره

۲یا۳ نفر از شهرستان رفته بودیم

ما والا صدامونم در نیومد😁😂

این طور آدما وحشین باید خیلی راحت بیرون کنه از مطب 

منشی زن بود

واه مردمو ببینا میخاستی بگی معلومه دهاتی نیستی دهاتی ازتوشخصیتش بیشتره

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
عزیزم شاید سواد کافی  نداشته. برای همه پیش می یاد این چیزا که بری یه جایی قواعدشو ندونی. به نظ ...

بهش نمیخورد بی سواد باشه...

تازه میگفت‌پلاتین کمرمو دکتر گذاشته.😐

2825
2823
2791
2779
2792