الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه میخواین یکیو اذیت کنین 😎😎 صدای تلویزیون رو ببرید بالا، بالای بالا تا اخرین درجه😁😁 بذارید رو یه شبکه که مثلا اهنگ زیاد پخش می کنه بعد تلویزیون رو خاموش کنین و کنترل رو در دسترس قرار بدین😆😆 امیدوارم مثل دوستم دمپایی نصیبتون نشه 😉😉
وای یه بار شوهرم شیفت شب بود ساعت ده زنگ زد درا رو قفل کردی گفتم اره ..دیگه گرفتم بچه ها رو خابوندم ..ساعت یازده و نیم بود خودمم تو چورت بودم ..دیدم صدای پا تو حیاط میاد تمام بدنم میلرزید ..تا بخام بلندشم دیدم کلید تو در میچرخه ..بلند شدم چراغا رو روشن کردم از ترس انگار کسی راه گلومو بسته بود نمیتونستم جیغ بزنم یه حس خفگی گرفتم ..در باز شد دیدم شوهرمه ..فقط خاستم بمیرم تو اون لحظه .خودشم شوکه شده بود که منو تو حال با اون حالت میدید ...دعواش کردم گفتم نمیتونستی تو پیام بگی داری میای ..اونم گفت یه هویی شد .کار تعطیل بود