2777
2789
عنوان

توی موبایل برادرم چیزای خیلی بدی دیدم به مامانم بگم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 75 پست

گیر ندین بهش . کنجکاو و به خاطر سن هست. بدترین وحساس ترین روزا رو سپری می‌کنه . در هر حال کار خودشو می‌کنه اما دورادور مراقب رفتارش  باشید و پدر بیشتر وقت بذاره برای پسر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 به نظرم بیشتر از این حرفا بلده

خب حالا خوبه سرچ نکرده پستان

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

نه نگوهمه سرچ میکننچه دختر چه پسر آگاهی لازمه بنظرمحتما که نتیجه بد نداره این چیزا باید ببینی اخلاق ...

نمی دونم واقعا من چون درس دارم خیلی باهاش در ارتباط نیستم 

ولی به نظر پسر خوبی میاد

از دور

به نظرم چیز مهمی نیست اگه فقط محض کنجکاوی بوده

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

چی گفت مشاور

اول گفت که اصلا نباید بفهمه توی گوشی گشتی فهمیدی صداش کن بگو گوشی بیار از گوگل چیزی میخام یهو چشمت خورده همون موقعه هم که دیدی ریلکس باش دخترم بشدت استرس گرفت شد مثل رنگ گچ بهش آب دادم گفتم در موردش حرف بزنیم گفت نه ،گفتم سر فرصت بیا بگو بدون دعوا و بحث صحبت کنیم بعد یک هفته خودش اومد گفت ،موردشور شریت رو ببرن مثل اینکه تو گوشی دختر خالش بوده تبلیغ داشته اینم رفته سرچ کرده بجای س کس هم بی زبون نوشته بود سکست ،دیگه توضیح سربسته دادم و خواستم سوالی داشت ازم بپرسه ،دیگه ندیدم تو گوشی چیزی

🥴امضام نمیاد 
اول گفت که اصلا نباید بفهمه توی گوشی گشتی فهمیدی صداش کن بگو گوشی بیار از گوگل چیزی میخام یهو چشمت خ ...

الهی بگردم ،منم تو کامپیوتر پسرم دیدم ،راستش خیلی به هم ریختم البته پسر من ۱۷ سالشه اصلا فکر کنم نباید در موردش باهاش حرف بزنم