2777
2789
عنوان

چی هوس کردین ؟ورود باردار ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 160 پست
وای نگو 😨😨😨😨😨اینارم هوس کردم😂😂😂😂😂 مخصوصا ذرت مکزیکی😢

ذرت مکزیکی امارش بالاس

با ژامبون

قارچ

پنیر فراوون

روشم خلال

ای واییی

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها مسخرم نکنیناا بروبچ استیک باز و فلان.. من عاشق فلافلم با بادمجون سرخ کرده و ترشی و سس گشنیز& ...

بادمجون سرخ کرده که عااالیه

اصلن بوش ادمو میکشه

بچه ها مسخرم نکنیناا بروبچ استیک باز و فلان.. من عاشق فلافلم با بادمجون سرخ کرده و ترشی و سس گشنیز& ...

مهرنگ بیا بیخیال رژیم شو😂😂😂😂فلافل با بادمجون  سرخ کرده تو دوران خرسیم میخوردم اوف ترکیدما😂😂😂😂

من مامان شدم🥲
مهرنگ بیا بیخیال رژیم شو😂😂😂😂فلافل با بادمجون  سرخ کرده تو دوران خرسیم میخوردم اوف ترکیدما😂 ...

نمیشم رژیمم تموم شه کالری شماری میزنم به بدن بعدش نیم ساعت قر میدم با شوهره هم ثواب هم لاغر میشم

واااای یادم افتاد پاچینی هم میخوام ذرت مکزیکی هم میخوام ازون معجونای سان استار هم میخوام

پاچینی چیه؟

بگو همین یکی رو هم هوس کنم

پاچینی چیه؟ بگو همین یکی رو هم هوس کنم

کتف و بال مرغه اونایی ک مرغ کنتاکی میفروشن اکثرا دوسه تا سیخ بالاییه رو کتف و بال مرغ میزنن ک نمیدونم با چی طعم دارش میکنن ک عااالی میشه😋

خداروشکر که دارمت❤❤💙