2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 31 پست
الانم ببر تا بشورم هی بهونه اورد حیاط کوچیکه و...به خواهرم گفتم گفت زنگ بزن بیان ببرن بشورن پولش را ...

به خواهرتم با ریز جزییات گفتم وای وای داغونی کلا

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

از همینجا میگم تقصیر تویه میگه پاکش کن چیکار داری که نه باید بشورمو فلان

الودست اونم تو اشپزخونه قراره غذا پخته بشه اگر ویروسی باشه چی بقیه مریض بشن من که خواستم خودم همون موقع تو حیاط بشورم شوهرم گفت نه صبح  صبحم میگه اونها بیان ببرن بشورن 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الودست اونم تو اشپزخونه قراره غذا پخته بشه اگر ویروسی باشه چی بقیه مریض بشن من که خواستم خودم همون م ...

موکتا چند متری بودن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

حالا به نظر من همسرم خیلی خوخواهانه رفتار کرد تهش هم شوهر خواهرم اومد گفت خودم میشورم همسرم هم کمکش کرد ولی من میگم خیلی زشت بود به من میگه زنگ بزن بیان با ماشین ببرت بشورن بیارن

نمیشد تا کنی خودت بشوری ؟

اگر میبرد بیرون میشستم تا کرده بود دم در گذاشته بود من دیسک گردن دارم نمیتونستم ببرمش

من که حرفی نداشتم بشورم منتها نمیبرد تو حیاط حتی مامانم زنگ زد  بیاریدش هونه ما بشورمش ولی حیاط خونه اونها هم خیلی کوچیکه و بردن و اوردن موکت خیس خیلی سخت بود

اشپزخونه کلا ۹ متره دوتا موکت توش بود یکیش بزرگتر یکیش کوچکتر

حق با تو عه شستن دوتا موکت که کاری نداره هرچقدم حیاط کوچیک باشه

این قضیه که گذشت دیگه کشش نده فقط میدونم بچه مردمو هیچ جا بدون پدر و مادرش با خودت نبر 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

نمیگفتی به خواهرت بهتربودچون ناراحت میشه.اماکارشوهرت زیادجالب نبودیه موکت شستن که ای حرفهارونداره.ولی یه نصیحت دوستانه همیشه بچه خواهرت خواست جایی همرات بیادیااینجور مواردکلا نه کسی روجایی ببر نه واسه خودت ناراحتی درست کن.

نمیگفتی به خواهرت بهتربودچون ناراحت میشه.اماکارشوهرت زیادجالب نبودیه موکت شستن که ای حرفهارونداره.ول ...

موافقم همسرم‌گفت ببریمش

نمیگفتی به خواهرت بهتربودچون ناراحت میشه.اماکارشوهرت زیادجالب نبودیه موکت شستن که ای حرفهارونداره.ول ...

تازه من نگفتم بیایید ببرید بشورید برا من واضح بود خیلی زشته فقط گفتم نمیدونم چه کنم کسی نیست خواهرم گفت اللان با شوهرم میاییم می شوریم اولش هم گفت یه اقایی فرش نیشوره زنگ میزنم بیاد ببره 

تهش شوهرش اومد شوهرم هم رفت کمکش 

حالابحث من با شوهرم اینه که میگه زشت نبوده و باید میبردن میشستن چقدر این بشر پررو هست