2777
2789
عنوان

حق با کیه

379 بازدید | 31 پست

دیشب یه سر به مادرم زدیم خواهرم با پسر کوچیکش اونجا بود که خیلی ما را دوست داره  داشتیم میرفتیم خونه پدرشوهرم همسرم گفت پسر خواهرتم ببریم و بیاریمش رفتیم اونجا شام خوردبم بعد شام همسرن جایی میرفت بهش گفته بچه را هم ببر که اصلا گوش نداد و حواسش به خودش بود

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونها برگشتن یهو دخترم صدا زد که فرحان داره بالا میاره دیدم دهنشو گرفته سریع بلندش کردم ببرش بیرون دیدم فایده نداره و داشت بالا می اورد تا بیرون نمیرسید رفتم سمت ظرفشویی ولی رو موکت اشپزخونه بالا اورد ....

اونها برگشتن یهو دخترم صدا زد که فرحان داره بالا میاره دیدم دهنشو گرفته سریع بلندش کردم ببرش بیرون د ...

خب 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خیلی هم نبو و پدرشوهرم گفت پاکش کنید ولی من دوست نداشتم گفتم نه باید موکت را بشوریم جمع کردم به همسرم گفتم ببر بیرون تو حیلط،بشوریمش گفت بیرون نمیشه باید ببریم فلان حا بشوریم

خب

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

تقصیر منه که میام نی نی سایت تاپیک تورو میخونم

خب نخون حوصله ندارم میبینی بدردت نمیخوره برو جای دیگه

دیگه صبح به همسرم گفتم موکت را ببریم بشوریم گفت نه زنگ بزن خواهرت و شوعرش بیان ببرن بشورن گفتم زشته دیشب گفتم بنداز حیاط خودم بشورم 

خیلی هم نبو و پدرشوهرم گفت پاکش کنید ولی من دوست نداشتم گفتم نه باید موکت را بشوریم جمع کردم به همسر ...

از همینجا میگم تقصیر تویه میگه پاکش کن چیکار داری که نه باید بشورمو فلان

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

الانم ببر تا بشورم هی بهونه اورد حیاط کوچیکه و...

به خواهرم گفتم گفت زنگ بزن بیان ببرن بشورن پولش را میدم گفتم اخه دوتا موکته 

اینم بگم ما خارج از شهر بودیم