2777
2789
عنوان

یه نصیحت خواهرانه به شما

387 بازدید | 34 پست

خانما خواهشن میخاین هرکاری کنید جارررر نزنید.میخاین ماشین عوض کنید خونه بخرید طلا بخرید لباس بخرید لازم نیست خواهر شوهر یا خواهر یابرادریا جاری در جریان باشن اونا را همیشه در عمل انجام شده قرار بدید اونا شاید ابراز خوشحالی کنن ولی اگه یکم حسادت تو وجودشون باشه تمام انرژی منفی میاد سمتتون باعث میشه کارتون رو روال خودش انجام نشه.

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا

حتی امام علی علیه السلام  هم فرمودن که کارها و اهدافتونو  تا عملی نکردید به کسی اطلاع ندید !!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

با حرفت هزار درصد موافقم

یکی دو سال پیش یه حرکتی با همسرم زدیم وقتی به اطرافیان گفتیم، جوری حسادت ها گل کرد که از یکی دو ماه بعد فهمیدنشون مریض شدم به حال مرگ 

هنوز هم عوارضش باهامه

ادمی بودم و هستم که خیلی به چشم زدن و این چیزها اعتقاد نداشتم ولی سر این قضیه کاملا مطمئنم 

از حسادت و بخل، این بلا سرم اومد و هزار درصد هم مطمئنم خیلی هم خوشحال شدن 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
اره کار انجام شده باشه بهتره تا قبل بازگو کنی

قبول دارم اینم قبول دارم ک بعدشم نباید بگی یه ازمون میخواستم بدم به بقیه گفتم دم ازمون اینقد مریضیای عجیب گرفتم ک نتونم خوب ازمون بدم

با حرفت هزار درصد موافقمیکی دو سال پیش یه حرکتی با همسرم زدیم وقتی به اطرافیان گفتیم، جوری حسادت ها ...

یعنی امشب ی اتفاقی در موردهمین تایپکم افتاد گفتم دور از جونتون غلط کردم

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

اره کار انجام شده باشه بهتره تا قبل بازگو کنی

انقد این مورد برا من پیش اومدههههه.یه خونه دیدا کرده بودیم.رفتیم دیدیم .ینی کاملا جور میدونستیمش.و به چن نفر گفتیم.در کمال تعجب صحاب ملک که یه مدت زیاد مشتری پیدا نکرده بود زنگ زد گفت فامیلمون خونه رو میخواد.یا وام.یا قبولی و...هرچیییی