2777
2789
عنوان

قهرشوهرم با داداشم

348 بازدید | 27 پست

دیشب مهمونی بود خونه داداشم شوهرم نیومد من وپسرم رفتیم امروز خونه مامانم داداشم به شوهرم سلام کرد اینم انگار نه انگار.. خیلی ناراحتم خیلی دلم گرفته علت قهرش هم قبلا گفتم میگه تو مهمونی قبلی با لحن تند بهم گفت زود سوپو بکش ببرم.. مال دوهفته پیشه این جریان به داداشم امروز گفتم اونم گفت من چیزی یادم نیس

براشوهرت ی سوتین و ی دامن بخر حتما😒چه لوس

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداشم چرا

منظورم شوهرت بود 

میگم براش لباس زنونه بخر چون خیلی لوسه هرکار کردم ویرایش نشد

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

حتما مسائل دیگه ای هم بوده که الان با این موضوع ساده بهانه گرفتن 

اصرار نکن 

قرار نیست همه از هم خوششون بیاد و صمیمی باشن . همینکه مشکلی ایجاد نشه کافیه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

منظورم شوهرت بود میگم براش لباس زنونه بخر چون خیلی لوسه هرکار کردم ویرایش نشد

چیکار کنم.. واقعا موندم خودش میبینه ناراحتم میپرسه چرا یه جوری هستی.. منم از ترس نمیتونم بگم که از کار تو ناراحتم

چیکار کنم.. واقعا موندم خودش میبینه ناراحتم میپرسه چرا یه جوری هستی.. منم از ترس نمیتونم بگم که از ک ...

چرا ترس؟

حتما مسائل دیگه ای هم بوده که الان با این موضوع ساده بهانه گرفتن اصرار نکن قرار نیست همه از هم خوششو ...

خوب این مشکل نیس که تو یه جمع باهاش سرد باشه دست نده

خوب میگه دیگه خودتم حق نداری بری خونه اونا یا خونه مامانم

بگو توم حق نداری هیچ جا بری بگو من میرم تو حق نداری بیای مگه بچه ای این همه ناز و گ و ز داری

ول کن بابا کشش نده..برای خودت برو...بگو اونا هیچ منظوری از رفتارشون ندارن توبیخودی حساسی..محل ندی در ...

خیلی کینه ایه. فک نمیکنم مامان بابام اومدن خونمون که بخاطر ما بیا مهمونی قبول نکرد

خوب این مشکل نیس که تو یه جمع باهاش سرد باشه دست نده

نه 

اگر‌ بحث و دعوا ‌کنن مشکل سازه 

گفتم که قرار نیست همه باهم خوب باشن و از هم خوششون بیاد . یه کم پافشاری کنی خیلی راحت دیگه مهمونی هم نمیاد باهات 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan