2777
2789
یعنی من که میخوام 6 ماهه بزارم کمتر سود میدن نسبت به کسی که سپرده گذاری یکساله رو انتخاب میکنه؟ بعد ...

من الان یکساله گذاشتم سود22درصد 

شما 6ماه فک کنم 18درصد باشه و اگه زودتر از 6ماه برداری همون سودی که تا اون ماه گرفتی از اصل پولت کم میکنن 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
من الان یکساله گذاشتم سود22درصد شما 6ماه فک کنم 18درصد باشه و اگه زودتر از 6ماه برداری همون سودی که ...

اها ممنون که راهنمایی کردی. فقط من یه شماره حساب تو یه بانک دارم که میخوام برم اونجا سپرده ام بزارم میشه از همون شماره حساب استفاده کنم یا باید یه حساب جدید باز کنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها ممنون که راهنمایی کردی. فقط من یه شماره حساب تو یه بانک دارم که میخوام برم اونجا سپرده ام بزارم ...

اشتباهه این کارو نکن. بزار صندوق بورسی با درآمد ثابت و روز شمار. سالانه  33 درصد اینا به صورت روزشماره. هر وقت هم خاستی با سودت پولت رو بردار. بانک بزاری سالانه که نمیشه چون زودتر لازمش داری پولت رو و ممکنه خسارت کم کنن از پولت یا سودش رو کمتر بدن. درصدش هم که کمتره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اها ممنون که راهنمایی کردی. فقط من یه شماره حساب تو یه بانک دارم که میخوام برم اونجا سپرده ام بزارم ...

میشه باید بگی با همون شماره برات حساب باز کنن سودتم به همون کارتی که داری واریز کنن حساب جدید باز نکنی

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡