2777
2789
عنوان

همسایمون خیلی پولداره

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 26 پست
قراره به ما پول بده تبلیغش رو کردی😂😂

اره تو صف وایسین

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣

ماهم خیلی پولداریم و همسایه هامون همین حرفا رو‌میزنن 

ولی هزار تا غم تو‌دلم دارم که هیچکس نمیدونه و فکر میکنه من خوشبخت ترین زن عالمم 

همین الانم دلم پر درده

به ظاهر زندگی ها نگاه نکنید

همسایه و فامیل های ما هم بشدت پولدار ولی مثل گدا ها رفتار میکنن خدا انشالله این ثروت ها ازشون بگیره

وای هاک تو سرشون

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
چون پولدارا کنار هم زندگی می کنن🤣

اها😐

نمیدونم

شاید منم پولدارم🤣

کی میدونه

خدا بیشتر بده بهش

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
ماهم خیلی پولداریم و همسایه هامون همین حرفا رو‌میزنن ولی هزار تا غم تو‌دلم دارم که هیچکس نمیدونه و ف ...

منم همینم راستشو بخای😔

برا من دوتا جا بگیر خواهرم بعد از منه😂

🤣