2777
2789

دخترم 6ماهشه دکترش قطره نیو بی بی جویش داده الان چند روز شروع کردم خوشش نمیاد نمی خوره انگار می خواد عوق بزنه

یه چیز دیگه می خوام جایگزین کنم

آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............ 

یه سوال دیگه هم دارم

هر روز سه بار با قطره چکان بهش اب میدم هر بار هم پنج شش قر ه چکان اب میدم نمی دونم این مقدار کافیه یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی جویس 

خخخ پسرمن قطره چکونو که میبینه ادای گریه درمیاره اما من بهش میدم چون دیگه بزرگ شدن نسبت به همه شربتی واکنش نشون میدن کوچیک بود خوب میخورد حالا دوست نداره آهنشم دوست نداره

گویندکه   عشاق   جهان عقل ندارند یعنی توخری  من به مراتب زتو خرتر   
بی بی جویس  خخخ پسرمن قطره چکونو که میبینه ادای گریه درمیاره اما من بهش میدم چون دیگه بزرگ ...

قطره آهن سیدراا ل میدن خیلی دوست داره با ولع می خوره

منم واسه بهداشتو میدم.مسترویت

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"
من به دکترش گفتم سیدرال بنویس گفت پیدا نمیشه به این راحتی .یه چیز دیگه نوشت.

کمیاب شده

چند تا داروخانه رفتم بالاخره تونستم بگیرم

عوضش خوشمزه ست بچه ها دوست دارن شبیه فرنیه

اب بیشتر بهش بده بالیوان بده یا بریز توشیشه

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.