2777
2789

اونایی ک واردن بگن🙏

چیکار میکنین تو کار خونه کمک کنه؟؟

من خودمم شاغلم سختم میشه تو خونه مادرم عادت ب کار زیاد ندارم مثلا نشده واسه هیچ مهمونی من اشپزی کنم یا کارارو کامل گردن بگیرم نمیگم خوبه میخوام شرایطمو بدونین🥲

از طرفی

گاهی ی کار ساده از نامزدم میخوام مث بچها لج میکنه و حس میکنه من دارم تنبلی میکنم و ازون کار میکشم!!

کسایی ک با همکاری هم همه کارارو انجام میدین چ ترفندی ب کار میبرین؟

خواهشا نگین باید خودشون عادت داشته باشن و فلان چون دیدم مردایی ک خونه مادر اب واسه خودشون نمیاوردن بعد ازدواج لباسای همسرشونم میشورن!!

همزمان باهم شروع کنین بگو تو تی بکش من جارو میزنم مثلا بگو خستم کمکم کن خونرک تمیز ککنیم

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش صحبت کن.بگو اون زمان که مردا کار نمیکردن برا وقتی بود که زن شاغل نبود.الان من و تو باهم داریم بیرون از خونه کار میکنیم.من نمیتونم همه کارا رو به دوش بکشم.یکمم خودتو دست و پا چلفتیبگیر.هی کارارو خراب کن.تا خودش مجبور بشه انجام بده

وقتی یه کاری انجام داد حتی اگه افتضاح شده هی تعریف کن و بابتش تشکر کن مردا مثل بچه‌ها تشویق و بزرگ کردن کارشونو دوست دارن کم‌کم عادت می‌کنه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

من که هیچ کاری نمیکنم بهش گفتم اگه انجام نداد هیچی نمی گم خودم انجام میدم بعضی وقتا ببینه من مریضم میره لباس ها با دست میشوره با اینکه بهش نگفتم منتظر کمکش نمی مونم چون واقعا سر کارش خسته میشه درکش میکنم 

[QUOTE=364146266]🥲🥲واقعا ادم خسته مبشه انقد ک باید مث بچها باهاشون رفتار 

در عوض پیچیدگی زنا رو ندارن و راحتتر میشه رگ خوابشونو پیدا کرد.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

فقط تشکر کردن وهندونه تو جیب کردن جواب میده 

وقتی یه کاری برات میکنه ازش خیلی تشکر کن و بگو چقد تو‌خوبی و هوامو داری همیشه آرزوی چنین شوهری رو داشتم 

تو همون مرد آرزوهای منی 

دفعه بعدی خودش زودتر انجام میده

فقط تشکر کردن وهندونه تو جیب کردن جواب میده وقتی یه کاری برات میکنه ازش خیلی تشکر کن و بگو چقد تو‌خو ...

واقعا جوابه یا ازین ترفند اینستاییاس😁

اخه بعضی وقتا زیاد ازش تعریف میکنم پررو تر میشه میگ اره دیدی چ شوهری داری؟