2777
2789
عنوان

درباره اسم کوثر

872 بازدید | 52 پست

سلام دوستان،

من اسمم کوثره بعد فکر کنم وقتی کلاس پنجم بودن بخاطر اینکه اسممو بد صدا میکردن رفتم ثبت احوال و اسممو تغییر دادم،امسال یکی از همکلاسی هام برگشت و گفت اسم قبلیت چی بوده؟منم به اجبار و با کلی خجالت برگشتم گفتم کوثر بوده.

اون دختره هم اصلا اسممو به صورت مخفف صدا نکرد ولی وقتی کنارش میشستم یجوری بحث کوثرو میوورد وسط و روی «ث»تشدید میزاشت و میخندید،چند بار خواستم بحثو بپیچونم ولی هربار بدتر شد.

فردا توی دینی یه درس داریم که یکی از سوالای مهمش جوابش میشه کوثر،من با چه رویی جواب بدم؟واقعا خیلی ذهنم درگیره الان فردا چیکار کنم؟

نور و عشق الهی جاریست✨

وا

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا اصلا گفتی اسمتو تغییر دادی؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!