2777
2789
عنوان

معلمای ابتدایی از شغلتون راضی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 29 پست

من دبیرم خیلی راضی هستم.

هم من بچه ها رو دوست دارم هم بچه ها منو.

سال اول تدریسم خیلی چالش داشتم. دو تا روستا افتاده بودم یکیشون خیلی بچه های تنبل و خانواده های پر مدعا داشتن.

اون یکی هم بچه های تنبل با چالش های ناجور. در حد خودکشی اینا.

اما الان مدرسه ای هستم که چالش هاش خیلی کمتری و آروم تر هستم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعضی وقتا از کارم متنفر میشم ولی اینکه تو کارم خیلی اعتبار دارم بهم اعتماد به نفس میده باعث میشه ادامه بدم

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

سلام خانوم 

کامنتتون رو تو یه تاپیک قفل دیدم

خواستم بگم کلاس اول که بودم، کلاس ما هم همیشه بوی چس میومد و معلممون یه بار جلسه گذاشته بود واسه اولیا که به بچه ها یاد بدن سر کلاس ول ندن😂😂😂😂

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

از چه لحاظ؟خودتون پرورشی هستین؟

من ابتدایی درس میدم

ولی معاون پرورشی مدرسه بیشتر از ۹۰ درصد وقتش بیکاره 

فقط مناسبتها کار انجام میدن

آموزگار کلی طرح درس و مدیریت کلاس وکارنامه تنظیم کردن و جلسات چهره به چهره و ...همه اینها علاوه بر تدریس داره

در صورتی که پرورشی اینا رو نداره

سلام خانوم کامنتتون رو تو یه تاپیک قفل دیدمخواستم بگم کلاس اول که بودم، کلاس ما هم همیشه بوی چس میوم ...

سلام

😂😂😂

الان شما معلم هستید؟؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

من بعضی وقتا از کارم متنفر میشم ولی اینکه تو کارم خیلی اعتبار دارم بهم اعتماد به نفس میده باعث میشه ...

شما دانشگاه فرهنگیان بودین؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

سلام😂😂😂الان شما معلم هستید؟؟

نه دانش اموزم

فقط خواستم ابراز همدردی کنم😂😂

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03