2777
2789

کنجکاو شدم ک ببینم چی هست کار درستیم نکردم چون جز وسایلای شخصی شوهرم بود... زدم ب لپ تاپ و قشنگ با دیدنه محتویاتش بغضم گرفت ،برادرشوهره من خیلی ساله پیش فوت کرده زمانیکه شوهرم 11_12 سالش بوده و تو این فلش هرچقد قبلا ازش فیلم و عکس و عکسای دسته جمعی و صدا داشته جمع کرده ریخته تو این فلش ورداشته🥲طفلکی ایشالا روحش در ارامش باشه سنی نداشته 23_24 سالش بوده تقریبا همسنه الانه شوهرم بوده.. چقد قیاقه ی ارومی داشته ایشالا خدا بیامرزدش قلبم با دیدنه عکس و فیلما و خاطره ها ب درد گرفت.. بنظرتون درست بوده کارم ک یواشکی دست زدم ب وسایل شخصیش و محتوای فلششو دیدم؟ میگم شاید دوس نداشته چون اصن تاالان نشونم نداده این چیزارو و خرت و پرتای شخصیشو نمیدونم بش بگم ک دیدم یا ن🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا کارت درست نبوده کل بغض چند سالش تو اون فلش بوده اشکاش.... احساساتش...... حداقل به روش نیار شاید دوست نداره گریشو ببینی

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

شاید نخواسته ناراحتت کنه برای همین نشونت نداده یا مغروره نخواسته بدونی ولی دیگ نرو سراغ وسایلش

یه فلش داخل وسیله هاش بود از دیشب کنجکاو بودم بدونم چی داخل فلشه 

درست نبود کارم چون تاحالا ازین موضوع چیزی بم نگفته بود راجب این وسیله هاش... بش بگم ؟

اصلا کارت درست نبوده کل بغض چند سالش تو اون فلش بوده اشکاش.... احساساتش...... حداقل به روش نیار شاید ...

اره چن بار بین حرفاش از برادرش حرف میزد میدیدم ب هم میریخت و چقد دوسش داشت... کاش سر وسیله هاش نمیرفتم🤦‍♀️

یه فلش داخل وسیله هاش بود از دیشب کنجکاو بودم بدونم چی داخل فلشه درست نبود کارم چون تاحالا ازین موضو ...

نه عزیزم اصلا به روی خودت نیار بعد دیگ فک می‌کنه حریم خصوصی نداره ‌ و گارد میگیره نسبت بهت اصلا نگو بهش 

اره چن بار بین حرفاش از برادرش حرف میزد میدیدم ب هم میریخت و چقد دوسش داشت... کاش سر وسیله هاش نمیرف ...

البته بهت حق میدم تو زندگی زناشویی بهتره هیچی رو پنهون نکنن ولی خ ب تو که نمیدونستی توش چیه ناراحت نباش اصلا هم بهش نگو دیدیش شاید چون یه مرد هست نمیخواد ناراحتیش رو ببینی 

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

حالا که دیدی بهتر درک کن و مواظب رفتارت درباره برادر باش بهش نگو

من کلا همیشه شهر مادرش اینا میریم باهاش میرم سر خاک برادرش چون طفلکی گناه داشته و سنش کم بوده و حِینی ک میخاسته تازه بره خاستگاری و نامزد کنه و... فوت میشع من بدت یه مُرده ک دستش از دنیا کوتاهه رو چرا باید بگم🤦‍♀️

ولی خب این فلشه جز وسیله شخصیاش بود لعنت ب کنجکاویه همیشگیه من کاش کنکاش نمیکردم هی

من کلا همیشه شهر مادرش اینا میریم باهاش میرم سر خاک برادرش چون طفلکی گناه داشته و سنش کم بوده و حِین ...

نه بعد مرده رو نمیگم 

منظورم اینه کلیپ داداش جلوش پخش نکن 

با داداش خودت خیلی بگو بخند نکن 

که دلش بیشتر نگیره 

منظورم این نبود پشت مرده غیب میکنی گلم

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

نه بعد مرده رو نمیگم منظورم اینه کلیپ داداش جلوش پخش نکن با داداش خودت خیلی بگو بخند نکن که دلش بیشت ...

اره عزیزم یکی دوباری ک راجب داداشش قبلا حرف زد میدیدم ک بغض میکنه و میگف خیلی دوسش داشتم وحتی وقتی شوهرم میخاد قسم سخت بخوره میگه به خاکِ برادرم یا به روحِ برادر و همیشه میریم شهر مادرش اینا دلش میگیره میره سرخاک برادرش... واسه همین پیش نیومده زیاد بحث داداششو پیش بکشم دیگم بحثی نمیکنم ک اذیت نشه

اره عزیزم یکی دوباری ک راجب داداشش قبلا حرف زد میدیدم ک بغض میکنه و میگف خیلی دوسش داشتم وحتی وقتی ش ...

اره چون داداششو نداره براش سخته 

ایشالله که خوب بشه حالش

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »