2777
2789
عنوان

کنکوری و مشاور های عزیز

125 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها

چندسالی که خواننده خاموش سایت هستم برای پرسیدن سوالم ناچارا عضو شدم،  کسی ندارم تو این مسائل راهنماییم کنه

بچه ها جون من امسال پشت کنکورم

زیستم متوسطه و با خوندن متن کتاب و بدون درسنامه تقریبا میتونم بیشتر تست هارو درست بزنم

به نظر شما فیلم آموزشی ببینم مثل فیلم های استاد عظیمی که تو ذهنم ثبت بشه؟ کتاب چی؟ برای اولین تستای هر مبحث منظورمه خیلی سبز یا آی کیو؟؟

و اینکه برنامه ریزی هست برام سخته

ممنون میشم راهنماییم کنین دوستای خوبم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه فیلم نمیخایاول خیلی سبز بزن سپس ایکیو

ممنونم عزیزم، منظورتون اینه یه منبع کامل که تموم کردم بعد برم سراغ آی کیو یا اینکه برای مرور آی کیو بزنم؟

پیشنهاد میکنین برای مرورم دوباره همون خیلی سبز بزنم یا آی کیو

سلام عزیزم. واسه درس زیست من خودم هم درسنامه نمیخوندم. اول کتابو با دقت بررسی میکردم و بعد با تست آموزشی نکاتو در میاوردم و وارد کتابم میکردم مهماشو. تستای آموزشی رو از خیلی سبز میزدم. بعدا یکم هم برای تسلط از همون خیلی سبز زمان دار میزدم. بعدم آیکیو رو. آیکیو جامع. ولی اون زیاد اولاش لازم نیست زمان بگیری و به خودت سخت بگیری ولی به مرور به نوع تستاش عادت میکنی

[QUOTE=364134652]سلام عزیزم. واسه درس زیست من خودم هم درسنامه نمیخوندم. اول کتابو با دقت بررسی میکردم و بعد با تست آم ...[/QUOTEممنون که انقدر با حوصله جواب دادین عزیزم، شما پزشکی قبول شدین؟

جسارتا فیزیک رو چجوری میخوندین؟

[QUOTE=364134652]سلام عزیزم. واسه درس زیست من خودم هم درسنامه نمیخوندم. اول کتابو با دقت بررسی میکرد ...

بلییی

راستش از اول فیزیک برام درس بدقلقی بود و باهاش حال نمیکردم زیاد ولی در حد کتاب و مدرسه یاد داشتم. بعد با درسنامه های میکرو نقره ای گاج و تستای همون کلا جلو رفتم. واسه ویدئو آموزشی آقای علی بزرگ زاده از موسسه سیب ترش من فیلمای ایشونو نگاه میکردم. با اینکه حتی جزوه هم نداشتم و نمینوشتم ولی خیلی بهم کمک کرد واقعا و حتی بالاترین درصد کنکورم برای فیزیک شد

ممنونم عزیزم، منظورتون اینه یه منبع کامل که تموم کردم بعد برم سراغ آی کیو یا اینکه برای مرور آی کیو ...

خواهش میکنم گلم

تستایی ک غلط زدی از خیلی سبز یا مهم رو هم تو مرورات بذار ایکیو بیشتر زماندار کار کن

what you're not changing you're choosing 🦋🫧