2777
2789
عنوان

لکه بینی در بارداری

220 بازدید | 19 پست

ای وی اف کردم.از هفته پنج لکه بینی دارم تا هنوز ک وارد نه هفته شدم. با وجود شیاف و آمپول هم قطع نمیشه. البته دکتر گفت هماتوم دارم ولی خیلی ناراحتم نمیدونم چی پیش بیاد.خدا بهم رحم کنه

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش استراحت کن خوب میشی مامان جان

مرسی از دلداریت.استراحت هم میکنم ولی قطع نمیشه

روزای سختی رو دارم میگذرونم خدا خودش بهم رحم کنه

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

هماتوم خیلی خونریزی میاره نترس

آخه خیلیا یکی دو هفته ای با آمپول و شیاف قطع میشه لکه بینی مال من الان بیشتر از یک ماهه

دیگه هم گفتن نرم سونو تا ان تی نمیدونم تو رحمم چخبره. خیلی ناراحتم و دلم گرفته 

خیلیا لکه بینی داشتن و بارداری موفق داشتن نگران نباش خدا بزرگهسال دیگه انشالله این موقع نی نیت تو بغ ...

ان شاالله این روزای سخت تموم شه. تنهام و خونوادم هم دورن ازم 

میدونم روزای خوب میان

مرسی از دلداریت.استراحت هم میکنم ولی قطع نمیشهروزای سختی رو دارم میگذرونم خدا خودش بهم رحم کنه

درست میشه فقط مثبت فکر کن به خودت انرژی مثبت بده هماتوم همینه دیگه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

هماتوم باید بیشتر استراحت کنی و شکمتو آروم ماساژ بدی و ویتامین دی و آسپرین اگر دکتر داده بخوری برای ...

آسپرین ب من ندادن چون مثل اینکه خونریزی رو بیشتر می‌کنه.یه چند روزی انوکساپارین بهم دادن ک همونم قطع کرد دکترم

میاد روزای خوب هم میاد هم برای تو هم برای من

ان شاالله به حق بزرگی خدا

آسپرین ب من ندادن چون مثل اینکه خونریزی رو بیشتر می‌کنه.یه چند روزی انوکساپارین بهم دادن ک همونم قطع ...

به دکترت اعتماد کن استرس چی داری لکه بینی تو هماتوم طبیعیه،ضربان و رشد جنینت نرماله؟

به دکترت اعتماد کن استرس چی داری لکه بینی تو هماتوم طبیعیه،ضربان و رشد جنینت نرماله؟

آخرین سونو دو هفته پیش دادم دیگه بهم گفت دوازده هفته برم ان تی برا همین استرس دارم چون دیگه دکترم گفت فعلا سونو نده

آخرین سونو دو هفته پیش دادم دیگه بهم گفت دوازده هفته برم ان تی برا همین استرس دارم چون دیگه دکترم گف ...

نگرانی نداره جانم ،دو تا از دوستام سر بچه هاشون هماتوم داشتن تا ماه آخر خونریزی داشتن الان بچه هاشون یکی از یکی بهتر 

امیدت به خدا ،طبیعیه عزیزم

نگرانی نداره جانم ،دو تا از دوستام سر بچه هاشون هماتوم داشتن تا ماه آخر خونریزی داشتن الان بچه هاشون ...

ان شاالله عزیزم. ممنونم عزیزم از دلگرمی است.ان شاالله ب خواسته های دلت برسی