2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شستشو دادن معده اش؟

الان تو کماس؟

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
خدایی نکرده تجربه دستت اطرافتون

تجربه نداشتم ولی قرصش کلا ضربان قلب اینارو اروم میکنه چون ارامش بخشه مضره اینهمه بخوری باید سریع بره بیمارستان

It's like all of my life everyone has always told me,"you're a shoe,you're a shoe,you're a shoe" And then today i just stopped and i said "what if i don't want to be a shoe? What if i want to be a purse? Or a hat.
نه خونست

سریع ببرینش اورژانس من دوستم همینجوری فوت شد

چرا بی خیالی طی میکنید 

مایعات هم ندید بهش 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
دوستت چند تا خورد

نمیدونم دقیقا

چرا نمیبریدش دکتر الان وقت نی نی سایت اومدنه؟

خودم هستم که خوردم.. تا شب اگه خیری ازم نشد یه فاتحه برام بخونید

خیلی احمقی 

پاشو برو دکتر زووووود 

اون دنیاتو گند نزن تو کار خدا دخالت نکن 

باورکن عاقبت خوبی نداره هرچقدم زندگی سخت گرفته باشه واست