2777
2789

شما اینطوری فکر نمیکنید؟!

الان مد شده که هر کی بیشتر شغل،افتخار،خوشبختی،استعداد،علایق،موفقیت و پول و... بقیه رو با یه جمله ناامید کننده زیر سوال ببره،بیشتر ویو میخوره و جوری باهاش برخورد میشه که انگار فهمیده و دنیا دیده اس...

مخصوصا تو مجازی این دست آدما خیلی طرفدار دارن...

آدمایی که در لفافه،بذر ناامیدی و افسردگی رو تو وجود بقیه میکارن و جوری حرف میزنن که زندگی و دستاوردای بقیه کاملا بی ارزش بنظر بیاد!!!

تا بچن هم سن ها و همکلاسیاشون رو مسخره میکنن

نوجوون که میشن بچه ها رو مسخره میکنن

بزرگسال که میشن نوجوونا رو مسخره میکنن

و کلا یه روند معیوب و پر از ناامیدی و دید منفی رو زندگی میکنن.

حس میکنم تعداد این آدما به دلیل گسترش فضای مجازی روز به روز بیشتر میشه...

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

فضای مجازی باعث شده مردم احساساتی رو که حتی گاهی خجالت میکشیدن توی دل خودشون تکرار کنن بروز بدن . این خوب نیست به نظر من . انسانیت رو میکشه محبت رو میکشه نفرت و بغض رو زیاد میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این جور ادما از درون ناااابودن نابودددبی اعتماد بنفس ترین و اسیب دیده ترین قشر جامعه ن

دقیقا همینطوره

با مسخره کردن بقیه و بی اهمیت جلوه دادن روند زندگیشون،خودشون رو تسکین میدن

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

آره،مثل بعضی خانه دارها که زنان شاغل را مسخره میکنن.بعد میبینی خودش تو زندگیش هیچ دستاوردی جز پخت قرمه سبزی نداشته.

یا زن های شاغلی که مدام سرکوفت به خانه دارها میزنن اینا هردوشون مشکل دارن،وگرنه آدم سالم و عاقل باید بدونه هرکسی انتخابی داره و به خودش مربوط

فضای مجازی باعث شده مردم احساساتی رو که حتی گاهی خجالت میکشیدن توی دل خودشون تکرار کنن بروز بدن . ای ...

فضای مجازی این روزا تاثیر وحشتناکی روی خلق و خوی آدما میذاره

این موردی که من بهش اشاره کردم یکی از شایع تریناشه 

آره،مثل بعضی خانه دارها که زنان شاغل را مسخره میکنن.بعد میبینی خودش تو زندگیش هیچ دستاوردی جز پخت قر ...

بیاید قبول کنیم دیدن کامنتا و نظرات منفی آدما تو فضای مجازی راجب سبک زندگی هرکدوممون،ناخودآگاه رومون تاثیر منفی میذاره

مهم نیست چقدر باورای عمیقی داشته باشیم یا حتی چقدر از زندگیمون لذت ببریم،وقتی با سیلی از نظرات منفی راجب خودمون یا علایقمون روبه رو میشیم ناخودآگاه از اون شادی و رضایت درونی فاصله میگیریم

در نهایت امیدوارم همه یه روزی به این درک برسن که بی اهمیت جلوه دادن زندگی،نشونه فهمیده بودن و عاقل بودن نیست

اینکه ته این زندگی به مرگ ختم میشه،دلیل نمیشه که از فرصتی که در اختیار داریم استفاده نکنیم

اینکه به هر حال آدمایی وجود دارن که با نظرات،علایق،عقیده یا حتی وجود خود ما هم مخالف باشن و بها دادن بهشون فقط ما رو از زندگی کردن و لذت بردن از زندگی دور میکنه

امیدوارم در آینده والدین بچه ها،بچه هامون رو قبل از ورود به همچین فضایی با این نکات آشنا کنن تا این سبک افسردگی مزمن به وجود همه آدما شیوع پیدا نکنه

به امید روزی که همدیگه رو درک کنیم و با غالب کردن نظرات نفی خودمون راجب علایق و مسیر زندگی دیگران،امید رو در آدما نکشیم:)💖