دوستان کسی اطلاع داره که بازار بزرگ تهران جمعه ها بازه یا نه؟
با تشکر
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فک کنم روان سالم نداره اومده تاپیک من نوشته باید معذرت بخوایهیچ مدرکی نداد دست یه بچه ی بی گناه با ز ...
🤣🤣🤣🤣🤣خیلی محکمه پسندبود،آره من همیشه تاپیکاتون رو میخونم ودنبال میکنم دیدم کامنتشون رو خوب کردی ریپ نزدی جوتاپیکت متشنج شه و هم اینکه حیفه کاربری هامون ارزش نداره .
👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍
تمامش کنین این بحث رو دیگه و بازم ادامه بدین لغو میشین
چشم عزیزم
ولی میتونم بپرسم تکلیف کاربرهای دروغگو چی میشه؟