2777
2789
عنوان

بازار بزرگ تهران جمعه ها بازه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3293 بازدید | 57 پست

عزیزم البالو چه مدرکی بهت داد که تاپیک زده ؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

ظاهرا یه فیلم مسخره فرستاده🤣🤣🤣🤣🤣

من ندیدم 

@آلبالو_خانوم_زرنگ  

مدرک زیباتو بزار بازم🤣🤣🤣🤣

خانوم دماغ سوخته

آبروت تو سایت رفته

نمیدونم با چه رویی دوباره میای

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم روان سالم نداره اومده تاپیک من نوشته باید معذرت بخوای

هیچ مدرکی نداد دست یه بچه ی بی گناه با زور میکشید سمت دست خودش نوشته بود نی نی سایت همین

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

ظاهرا یه فیلم مسخره فرستاده🤣🤣🤣🤣🤣من ندیدم @آلبالو_خانوم_زرنگ مدرک زیباتو بزار بازم🤣🤣🤣🤣خانوم ...

تو دیگه چه آدمی هستی مگه نگفتی از خودت و بچه هات فیلم بده چرا عوض میکنی حرفتو ؟

@niniyar_5  

عزیزم بفرمایید گفتم بهتون که همش دنبال دعوا هست 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
فک کنم روان سالم نداره اومده تاپیک من نوشته باید معذرت بخوایهیچ مدرکی نداد دست یه بچه ی بی گناه با ز ...

چرا حرف هاتون رو عوض میکنید ؟ یک درصد از خدا نمیترسید رهبر تون همین خانم گفت من فیلم بدم از خودم و بچه هام!!!

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
ظاهرا یه فیلم مسخره فرستاده🤣🤣🤣🤣🤣من ندیدم @آلبالو_خانوم_زرنگ مدرک زیباتو بزار بازم🤣🤣🤣🤣خانوم ...

تمامش کنین این بحث رو دیگه و بازم ادامه بدین لغو میشین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

آهان فک کردم چه مدرکی داده که باافتخارتاپیک زده 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

فک کنم روان سالم نداره اومده تاپیک من نوشته باید معذرت بخوایهیچ مدرکی نداد دست یه بچه ی بی گناه با ز ...

🤣🤣🤣🤣🤣خیلی محکمه پسندبود،آره من همیشه تاپیکاتون رو میخونم ودنبال میکنم دیدم کامنتشون رو خوب کردی ریپ نزدی جوتاپیکت متشنج شه و هم اینکه حیفه کاربری هامون ارزش نداره .

خوب کردی بیخیالش

تمامش کنین این بحث رو دیگه و بازم ادامه بدین لغو میشین

چشم عزیزم

ولی میتونم بپرسم تکلیف کاربرهای دروغگو چی میشه؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️