2777
2789
عنوان

مامانا و با تجربه ها لطفا بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 44 پست
هرکاری میکنین سرخود قرص ودارو ب بچه ندید ..حالارو یکی اثرکرده قرارنیس ب بچه شمام بسازه که!شاید عوارض ...

به خدا انقدر اينو ميبريم دكتر صداي دكتره دراومده

ميگه بايد درمان چيزاي كوچيكو مادر بلد باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بروفن پايين اومد  الان خوابيد دوباره  تا حالا براي دندون تب نداشته

بروفن تب رو هم میاره پایین اگه دمای بدنش بالاست و هنوز به تب نرسیده چیزی نده لازم نیست 

موقع دندون درآوردن بدن بعضی بچه ها ضعیف میشه ویروس هم میگیرن برای این میگن اون تب از دندون نیست چون در حقیقت بدنش داره با یه ویروس میجنگه نه دندون بچه من سر بیشتر دندوناش تب میکرد سر چند تاشم بلافاصله عفونت گوش گرفت 

اگه تا فردام تب داشت ولی ببر دکتر

دمای بدنش چند بود ؟

بخاطر دندونشه درد اروم شده تبش امده پايين بيقراري و گريه هم داره؟

اومد تبش پايين 

نه زياد 

تب داشت ناله ميكرد بعدش پاشد بازي كرد و الانم خوابيد 

يعني دندونه؟؟؟ استامينوفن بدم  اگه تب كردباز؟

با بروفن پايين اومد  الان خوابيد دوباره  تا حالا براي دندون تب نداشته

دندوناي كرسيو درآورده؟پسرمنم دوهفته پيش اينجور شد،چندروز بعدش ديدم دندون تخت بالاييش نيش زده،دندون تختا سختتر درميان تا جلويي ها

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
اومد تبش پايين  نه زياد  تب داشت ناله ميكرد بعدش پاشد بازي كرد و الانم خوابيد  يعن ...

همون استامينوفن ازهمه چي بهتره،بروفن هم نده الكي خوب نيست

اللهم صَل علي محمد وآل محمد