2777
2789
عنوان

مامانا و با تجربه ها لطفا بياين

246 بازدید | 44 پست

سلام صبحتون بخير 

پسرم ١٧ ماهه ميشه به زودي 

از ديروز غروب الكي يهو تب ميكنه بدون هيچ نشونه سرماخوردگي 

بهش شربت بروفن دادم و پاشويه كردم اومد پايين 

علت تبش چي ميتونه باشه

يه چيز ديگه 

بروفن ٨ ساعته بدم يا ٦ ساعته ؟

بروفن می‌کنه فقط..چرا الکی میدی.وقتی علت تب رو نمیدونی.....شاید عفونتی شده بدنش شایدم از دندونشه...به نظر من سفالکسیم ۱۰۰بهتر از هر مسکنیه

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بروفن می‌کنه فقط..چرا الکی میدی.وقتی علت تب رو نمیدونی.....شاید عفونتی شده بدنش شایدم از دندونشه...ب ...

با بروفن تبش سريع مياد پايين 

سفالكسيم تا حالا ندادم براي چيه؟؟

به نظر من كه از دندونشه بسر من ١٨ماهشه سر دندون كرسي هاش تب ميكرد بدجور اينقدر حالش بد بود كه حتي بندي و دعاده هم بردم دكتر كه استامينوفن و سرماخوردكي داده بود ٤روز فقط با استامينوفن و وقتي تبش بالا بود با شياف كنترل ميكردم.دكتر اطفال ميكفت ربطي به دندون نداره ولي دقيقا بعد جهار روز كه تبش بايين اومد ديدم دوتا دندون كرسيش زده بيرون.هر هشت ساعت بهش ديفن بده ولي حتما يه دكتر هم ببرش

سفالکسیم چرا سرخود بده آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟  استارتر شاید دندون در میاره بعضی ویروسا هم دیر خودشونو نش ...

با بروفن پايين اومد 

الان خوابيد دوباره 

تا حالا براي دندون تب نداشته 

به نظر من كه از دندونشه بسر من ١٨ماهشه سر دندون كرسي هاش تب ميكرد بدجور اينقدر حالش بد بود كه حتي بن ...

ممنون از راهنماييت 

پسرت آبريزش و ... داشت كه دكتر ميگفت سرماخوردگيه؟

با بروفن پايين اومد  الان خوابيد دوباره  تا حالا براي دندون تب نداشته

خب شایداین دفعه سخته براش دندونایی ک قراره دربیان...معمولابچه هاتب میکنن و...استامینوفن بایدبدی هرهشت ساعتاگه خیلی تب داشت درحالت ضروری میتونی شیاف بزنی بروفن دیگه تاحالاندادم ب بچه