2777
2789
عنوان

راهنمایی برای سیسمونی

456 بازدید | 53 پست

سلام دوستان من خونم کوچیکه55متر و یک خوابه ... نمیخوام تخت و کمد برای گل باقالی بگیرم یدونه کمد کوچیک نهایتا عرض 50 و یه گهوارهء شیک گرفتم فقط ... وسایل دیگه که واقعا لازم باشه چی باید بگیرم؟ لباسای بیرونش رو هم گرفتم لباس خونه چند دست بگیرم؟ چیا بگیرم؟ و زیرانداز و .............. رو لطفا راهنمایی کنید

خدایا امیدم فقط به خودته

روروئک اصلا نگیر من ساک حمل خریدم خیلب استفاده کردم عالی بود،یه ست تشک وبالشت بگیر،اصلام تشک کوچیک ندوز،اسباب بازی دستی مثل جقجغه بگیر یه پتودورپیچ نرم وخوب بایه پتو نوجوونی،من کلیردوس ندارم بچه فکرمی کنم توش اذیت میشه،

میشه لطف کنید برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرسید ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بری سیسمونی فروشی بهت معرفی میکنه دستمال دورپیچ بکیرواسه وقتی که شستیش یکی توکیفت باشه یکی توخونه زیرانداز واسه عوض کردن جاش دوتا ایناخیلی باسلیقه نشونت میده همه هم توجه میکنن،شیشه شبردوتا بگیر به نظرم پستونک نگیر

میشه لطف کنید برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرسید ممنونم

عزیزم لباس تو خونه سایز صفر و یک کمتر بگیر سایز 2 و 3 بیشتر چون اوایل رشدشون تند تره 

از لوازم بهداشتی زیر انداز تعویض پماد کالاندولا پوشک پوار بینی اسپری سدیم کلراید شامپو سر و بدن دستمال مرطوب کهنه برای خشک کردن پای نینی حوله یدونه شیشه شیر متوسط بگیر ک اگه خواستی گاهی شیرتو بدوشی براش بذاریش مثلا پیش مامانت  بری جایی  یا برا شیر خشک بعدا هم ک غذا خور بشه توش اب میخوره با ی شیرر دوش 

من ساک حمل استفاده کردم خیلی خوبه

ی دست رخت خواب دم دستی هم برا بیرون ک میذی لازم داره و ی پشه بند

اینا چیزاییه ک واجبه حالا دیگه باقیشو یکی دوس داره بخره یکی ن

اهان اگه پسره ی بسته کهنه با مشمای قنداق و خود قنداق بگیر برا ختنه کردنش لازمت میشه

عزیزم بنظرم برای حداقل تا یکماهگیش یه تشک و رو انداز ازینا که بهم دیگه وصل هستن بخر پیارسال نود تومن بود من نخریدم واقعا پشیمون شدم چون بچه نوزاد کوچولو و نرمه نمیشه همینجوری بغلش کنی یا بدی بغل کسی پهلوهای خوشگل و نرمش درد میگیره گناه داره   اون تشک و بالشت که بهم وصله بچه رو میذاری داخلش راحت و شیک و خیلی تمیز

در ضمن اگه زمستون بدنیا میاد یا بها و پاییز حتما قنداق فرنگی بخر چون خیلی لازمه اینور اونور میری

من بشخصه کریر لازمم نشد حتی یکبارم نذاشتم 

ست بهداشتی لازم داری یامپو. پودر بچه. دستمال مرطوب. لوسیون. روعن بچه. روغن بنفشه برا موقع هایی که پهلوهاش سرما میخوره عالیه. پنبه. صابون بچه. لیف و ست حوله حمام 

تشک تعویض دوتا مبخاد برا مهمونی و دم دستی

پتو دو الی سه تا لازمه . ازین کلاهدارا هم بخر خیلی خوبن کارترز

دستمال خشک کن هم بخر حتما برا موقع هایی ک پی پی میکنه میشوریش خشک کنی

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

کالاندولا هم حتما بگیر مارک شرکت دینه عالیه

لباس تو خونه ای ازین تریکو نخیا هم بنظرم سه الی چار دست صفر لازمه یعنی من خیلی لازمم شد سایز یک و دو هم سه دست بخر

برای خودت شیر دوش و پد سینه حتمممما بخر 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور