2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی بهتون نیاز دارم

195 بازدید | 7 پست

سلام

بچه ها ی دوراهی خیلی سرنوشت ساز اومده سراغم ک دوتا راه مختلفه و یاالان باید یکیو انتخاب کنم یا هیچ وقت..از ی طرفیم خیلی شخصیه نمیتونم از کسی مشورت بگیرم

لطفا لطفا برام نفری ی صلوات بفرستین تا مشکلم حل شه و بهترین تصمیم رو بگیرم..

ایشالا هرکی مشکل داره حل بشه منم بتونم ی تصمیم درست بگیرم😢😢

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هم صلوات فرستادم هم آیت الکرسی فرستادم عزیزم..انشاالله خدا هرچه زودتر مشکلت رو حل کنه خواهر..

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

به حق وقت عزیز اذان که چیزی نمونده بهش انشالله بهترین اتفاق واست میفته

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم

امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد گلم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده