2777
2789
عنوان

همیشه کف پاهام سیاهه چیکار کنم

273 بازدید | 24 پست

سنگ کف خونه مشکل داره. الان ۵۰ بار تی و دستمال با مواد مختلف کشیدم و بازم تمیز نمیشه. نمیدونم مستاجر قبلیا چیکار کردن با این سنگا. کف خونه سنگه. راهکاری دارید بگید تروخدا.

ضمنا پنج دقیقه ثبل از گرفتن این عکس، دمپایی رو شسته بودم و سفید سفید بود. دارم دیوانه میشم امکان کف سابی ندارممم نمیتونم همه چیمو جمع کنم 😭

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

الان ک هوا سرده چرا جوراب نمیپوشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ک هوا سرده چرا جوراب نمیپوشی

عنوانو یه جور زدم بازدید بخوره. مشکلم کثیفی زمینه. اینجوری فرشام روتختیم و... دو روز بعد سیاه میشه. همیشه دمپایی میپوشم.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

فرشات هم ک کثیف میشه 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
احتمالا با لکه شور شستن کف رو و اینجوری شده کف برای عید باید یجوری کف خونه رو. بشوری و بسابی تا این ...

ایده ای ندارید که با چی بسابم؟ 

عنوانو یه جور زدم بازدید بخوره. مشکلم کثیفی زمینه. اینجوری فرشام روتختیم و... دو روز بعد سیاه میشه. ...

خب بشور 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

فرشات هم ک کثیف میشه

دقیقا مشکلم همینه. اگه میدونستم این خونه این شکلیه فرشامو سیاه میخریدم عذاب نکشم 🥴😭😆

خب بشور

آشپزخونه رو تست کردم بازم نشد. تازه گیریم اثر کنه چطوری کل خونه رو بشورم ایزوگام نیست زیرش

ایده ای ندارید که با چی بسابم؟

با سیم ظرفشور ملایم 

سرکه مایع ظرفشویی نمک و مخلوط کن با هم و بساب اگه بتونی اب بگیری بشوری ک خوبه 

ب هیچ وجه از لکه شور و جوهر نمک استفاده نکن ک بدتر سیاه میشه اگه هم درست نشد پارکت کنید 

اگه نمیتونی اب بگیری کوچولو کوچولو با سیم و این مایع ک گفتم بکش رو سرامیکا و با یه پارچه ی تمیز خشکش کن ولی عید سعی کن بتونی اب بگیری و بشوری ک قشنگ تمیز بشه

با سیم ظرفشور ملایم سرکه مایع ظرفشویی نمک و مخلوط کن با هم و بساب اگه بتونی اب بگیری بشوری ک خوبه ب ...

خیلی ممنووووون امتحان میکنم

دقیقا مشکلم همینه. اگه میدونستم این خونه این شکلیه فرشامو سیاه میخریدم عذاب نکشم 🥴😭😆

معمولا سرامیک با تمیز کردن اصولی ،تمیز میشه 

شما قبل از اینکه فرشاتو‌ پهن کنی باید چندین بار دستمال میکشیدی الان فرشات سیاه و کثیفه  احتمالا ک دمپاییات سیاه میشه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
آشپزخونه رو تست کردم بازم نشد. تازه گیریم اثر کنه چطوری کل خونه رو بشورم ایزوگام نیست زیرش

زیر خونه رو مگه ایزوگام میکنن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متوجه نشدم کف خونت چیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معمولا سرامیک با تمیز کردن اصولی ،تمیز میشه شما قبل از اینکه فرشاتو‌ پهن کنی باید چندین بار دستمال م ...

سرامیک نیست سنگه ها.خونه قبلیم سرامیک بود با یه تی نم عین دسته گل میشد. نه الان بهتره وضع که فرش پهن ‌‌کردم ولی باز بعد از اینهمه تلااااااش باید کاملا تمیز میشد.