2777
2789

طبیعتا نه معمولاً نیست اگر باشه طرف زنش فوت کرده یا حالا طلاق گرفته یا هرچی البته استثنا هم هست من به عنوان یک پسر میگم که معیار ازدواج برای مردان یکیش اخلاق زیبایی خانواده توانایی بچه داری و... هست که اگه  توانایی بچه داری رو از معیار خارج کنیم که دیگه هیچ معمولا خانم ها بعد از یک سنی باروری رو از دست میدن که این خیلی‌ برای مردان نگران کنندس برای همین زیاد میلی به ازدواج با خانم میان سال ندارند حالت خیلی از دلایل دیگه که دوست ندارند با خانم میان سال ازدواج کنم بعدش خوب مه به عنوان یک پسر میگم که با چند تا مرد بودم و نظرشون رو پرسیدم طبیعتا اگه از خانم این چیزا رو بپرسی خوب معلوم نظرش با یک مرد متفاوته شاید به نظر خانم ها زن میانسال میتونه راحت ازدواج کنه اما به نظر مردای جامعه کیسه مناسبی نیست دیگه باید نظر مردا رو بپرسین خانم ها که با خانم ازدواج نمیکنن منم نمی تونم از آقا بپرسم که آیا این دختر با من ازدواج می‌کنه یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خیلی دیگه دنبال بچه دار شدن نیستند 

سن که بالا می ره خواستگارها کمتر می شن ولی همون خواستگارهایی که میان خیلی جا افتاده تر و آدم حسابی تر و موفق تر هستند 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

خب چیکارکنیم سن پایین ازدواج کنیم؟راهش چیه پروفسور

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم 

الان جوری شده که همه پسرا دنبال سن بالان و برعکس دختراهم همینطور

کی دیگه به بچه دار شدن فکر میکنه 

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم بهتون) کاربرسال ۹۷ هستم که الکی الکی ترکیدم😒

الان خیلی دیگه دنبال بچه دار شدن نیستند سن که بالا می ره خواستگارها کمتر می شن ولی همون خواستگارهایی ...

منم دیدم اما امارش خیلی کمه

شاید از هر ۱۰۰ خواستگاری که باشه یه نفرشون اینجوری باشه

گفتم استثنا هست بعدشم معمولاً اولین پست ها همه فیمنیست ها میزارند تو تایپکای من 🤦😂

ما هم از خدامونه پسرا اینقدر اسکل نباشن خام عشوه های این هفت خطایی که چند تا شوهر کردن و ۲۰ تا بچه هم انداختن نشن ولی متاسفاته پسرا خل تر از این حرفان