2777
2789
عنوان

جاری هام باهام بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 22 پست
وای دقیقا خیلی رو مخننن😑منم جاری‌شون ندارم ولی از هر موقعیتی استفاده میکنن بپرن ب مناون سه تا یه طر ...

من باهاشون گرم میگیرم... ولی اگه برای خودم طلا بخرم یا چیزی بخرم... جوری باهام بد میشن... انگار دشمن خونی شونم😑

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

به نظر من، خودت هم از راه کل کل این آشنایی رو استارت زدی... 

اینجوری آرامش خودت گرفته میشه

به صحبت خواهر شوهرت بیشتر فکر کن... 

هر کسی باید اصالت وجودی خودشو حفظ کنه و به موقع عکس العمل های لازم رو داشته باشه... 

اگه با همین فرمان پیش برین همگی، خونه ی مادرشوهرت به زودی تبدیل به میدان جنگ میشه... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باهاشون گرم میگیرم... ولی اگه برای خودم طلا بخرم یا چیزی بخرم... جوری باهام بد میشن... انگار دشمن ...

دقیقاااا همینننن

من خودم طلا داشتم بعد اینا ب نامزدم میگفتن طلا نخری براش ها خودش داره بعد از اون طرف ب مامانم میگفتن طلاهاشو اومد خونه شوهر بگیرید ازش شوهرش باید براش بخره😑😂

بخدا من از اول باهاشون گرم میگرفتم میرفتم پیششون صحبت کنم اما خیلییی سرسنگین بودن و چشم غزه میرفتن م ...

عزیزم کاملا میفهممت چون مثل منی

ولی اصل حسود دورو و دوبهم زن مادرشوهره حواستو جمع کن باهاشون گرم نشی دوروز دیگه همین خواهر شوهر ی حسادت کنه با اونا میشه با همشون همشون رسمی و صمیمی باش و تا میتونی احترام بزار و باهاشون وارد بحث نشو . رو دیوار مادرشوهر خواهرشوهر جاریم یادگاری ننویس هرگز . به همسرتم گله نکن گدشاش عادت میکنه خرش از پل بگذره میگه تو از اول این بودی اون بودی . آینده نگر باش . زیاد خودتو درگیر و خسته نکن . خدا بهترین قاضیه . کاش میشد بگم الان روزگار مادرشوهر و جاریم چطوره . 

فقط به هیچکدوم نه رو بده نه بی احترامی کن . باسیاست باش. اونا تو رو تا حد خودشون میکشن پایین ک بهشون بد کنی و مادره تا ببینه بین برادرا اختلاف افتاده ذات خودشو نشون میده همینطور خواهره پس حواستو جمع کن . ب خودت احترام بزار . هنوزم ک نامزدی مهمون برو مهمون بیا . خونه پدرشوهرتم زیاد نمون ک از ارز میفتی

بختیاری هستید؟😂

نه متاسفانه اما تیشتر الهه بارانه که با اپوش دیو خشکی می‌جنگه و بختیاری امروزی به گوسفند ماده بارور جون میگن تیشتره که از همون تیشتر گرفته شده

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
به نظر من، خودت هم از راه کل کل این آشنایی رو استارت زدی... اینجوری آرامش خودت گرفته میشهبه صحبت خوا ...

خب چیکار کنم اخه

اونا بخوان بد رفتار کنن من چیزی نگم یا بازم خوب رفتار کنم باهاشون؟من کاری بهشون ندارم خودشون منتظران یه موقعیتی پیش بیاد بتیکه بندازن

خب چیکار کنم اخهاونا بخوان بد رفتار کنن من چیزی نگم یا بازم خوب رفتار کنم باهاشون؟من کاری بهشون ندار ...

حالا شما لطف کن یه جلسه با گذشت و مهربونی و شخصیت کاملت شرمنده شون کن ،ببین از سری بعد چه جوری باهات رفتار میکنن.... 

لبخند رو فراموش نکن... 

حتی مواقعی که میخوای طرف رو محکوم کنی.... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400