2777
2789
عنوان

جاری هام باهام بدن

422 بازدید | 22 پست

موقعیت شغلی نامزد من از همه برادراش بهتره منم خونوادم وضع مالیشون خوب بود و وقتی نامزد کردیم خودم هم ماشین داشتم هم طلا اینا(نمیخوام پر بدم اینا رو گفتم چون حس می‌کنم بهم حسادت میکنن از اول باهام خوب نبودن)

اما سه تا جاریم از اول با من بد بودن منم اصلااا محل نمی‌دادم بهشون

اولش منم دوست داشتم باهاشون ارتباط بگیرم اما یه جوری سرسنگین برخورد می‌کردن منم دیگه بی محلی کردم

دیشب دعوت بودیم خونه نامزدم اینا وقتی رسیدیم با جاری هام فقط سلام خشک و خالی کردم و دست ندادم 

بعدم رفتم رو مبل نشستم خودم اینا هم پذیرایی می‌کردن

به اونا نه ولی ب مادر نامزدم خواستم تو کارا کمک کنم اصلا نزاشت نامزدم هم اومد جلو گفت عزیزم تو بشین اون یکی جاریم گفت نه کجا بنشینه بیا کمک من(داشت ظرف میشست)با یه لحن بد گفت منم عمدا گفتم دستکش نیس من عادت ندارم بدون دستکش ظرف بشورم(تو واقعیت  اینجوری نیس عمدا گفتم اونو حرص بدم چون خیلی بد حرف زد)اونم پوزخند زد گفت دیگه شوهر کردی باید عادت کنی اینجا خونه بابات نیس لی لی به لالات بزارن نامزدم گفت اتفاقا من بیشتر نازشو می‌خرم 

بعد که نشستم یکم بعدش که مامانم تو اشپزخونه بود صداش زدم گفتم مامان یه لیوان میدی من آب بخورم مامانم گفت تو بشین خودم برات میارم جاری بزرگه ب مامانم گفت وای انقد لوس نکنید اینو بزارید خودش کاراشو کنه😒

حالا امروز خواهر نامزدم زنگ زده میگه دیگه با اینا کل کل نکن بی ابروت می‌کنن تو فامیل😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میدونی از حسادته... کارشون نداشته باش... اونا همینجوریم میسوزن... منم وضع مال خانوادم از وضع مالی جاریام بهتره... همیشه هم حسادت می کنند... و میخوان منو تخریب کنند... من تو دلم فقط بهشون پوزخند میزنم😒😑

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

بخای قبول کنی چ نخای قبول کنی خرف جاریت درستهاین ناز کشیدن و خریدنا ۶ماهه فقط

الان بحث من این بود ناز کشیدن و خریدن چند وقت طول میکشه؟مسلما منم باید توی کارای خونه ب مادرش کمک کنم اما خب به جاری ها ربطی نداره که بگن من چیکار کنم یا نکنم

اونا رو که چه عرض کنم اما رفتارای خودتونم چندان جالب نیست.

بخدا من از اول باهاشون گرم میگرفتم میرفتم پیششون صحبت کنم اما خیلییی سرسنگین بودن و چشم غزه میرفتن منم دارم مک خودشون رفتار می‌کنم 

وقتی میدونی از حسادته... کارشون نداشته باش... اونا همینجوریم میسوزن... منم وضع مال خانوادم از وضع ما ...

وای دقیقا خیلی رو مخننن😑منم جاری‌شون ندارم ولی از هر موقعیتی استفاده میکنن بپرن ب من

اون سه تا یه طرف من خودم تنها یه طرف دیگه😑

بخدا من از اول باهاشون گرم میگرفتم میرفتم پیششون صحبت کنم اما خیلییی سرسنگین بودن و چشم غزه میرفتن م ...

لازم نیست مثل خودشون باشید مثل خودتون باشید هیچ وقت هم با جاری و خانواده شوهر خیلی گرم نگیرید در حد معمولی.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.