2777
2789
عنوان

چجوری بگم دنگتونو بدین به دوستام

169 بازدید | 19 پست

ما تصمیم گرفتیم برا همدیگه تک به تک تولد بگیریم ۴ تا دوستیم

سر تولد قبلی یکی از بچها ک میخواست بره کادو یا کیک بگیره من از قبل میگفتم شماره کارت بده برات واریز کنیم بعد بگیر بعد ایندفعه اونا نمیتونستن برن کیکو بگیرن من رفتم گرفتم الان تولد تموم شده درسته هزینه کیک زیاد نیس ولی قراره ما سه تایی برا اون یه نفر هزینه کنیم نه اینکه من تکی مثلا پولو بدم اصلا بحث مقدار پولش نیست بحث خوش حسابیه وگرنه همه هفتاد هزار تومن دارن

حتی ازم شماره کارت نگرفتن یا بپرسن چند شده خب آدم میخوره تو ذوقش در صورتی که من همون لحظه ک کادو رو یکیشون گرفت گفتم شماره کارت بده تا شب واریز کنم بنظرتون چجوری بهشون بگم ک بهشون بر نخوره؟

یه مدت صبر کن

بعد شماره کارت بفرست بگو بچه ها دنگتون رو بدید پول لازمم

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب راحتی بگو خواهر عوضی من بعد از یکسال رفتم خونشون توقع داشت دنگ خودمو بدم اونم برای چیزای معمولی!

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بعضیا کلا چتربازن منم همکارام میگن غذا سفارش بده میشینن میخورن نمیپرسن چقدر شد انگار وظیفه طرفه همیشه اینطوری هستن

هنوز سری قبل رو ‌حساب نکردن باز اونروز میگن غذا سفارش بده گفتم شرمنده اندازه غذای چهار نفر تو حسابم ندارم جالبه چهارتاشونم اینطوری هستن

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

واسه منم سواله

خیلی رفته توی مخم این موضوع اونا خیلی راحت شماره کارت میفرستن میگیرن ب من ک رسیده حتی ازم شماره کارت نگرفتن یا بپرسن چند شده داره حرصمو در میاره این موضوع نمیدونم چیکار کنم

الان ۴ روز گذته بنظرت بیشتر صبر کنم؟

اره دو هفته صبر کن

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
ب راحتی بگو خواهر عوضی من بعد از یکسال رفتم خونشون توقع داشت دنگ خودمو بدم اونم برای چیزای معمولی!

آخه خواهر برادر فرق داره منم داداشم بهم پول میده بعضی وقتا ب نتم وصل میشه حتی دوستمم اگه قرار بود مهمون کنم از قبل گفته بودم برام مهم نبود ولی قرار بوده ک سه تایی هزینه کنیم نه من

زرنگ بازی درمیارن مردماین ماییم ک باید حد و مرز بذاریم

اخه دم از حلال حروم میزنن اونروز با خودکار مدرسه یه چیز نوشته بعد میگه وای این بیت المال بود باید یه خودکار بیارم بزارم اینجا

بعد پول مردم رو میخوره و صداش در نمیاد

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

ما اینجوری میکنیمی گروه زدیم تو اون گروه شماره کارت و هزینه تک تک هر چی رو و اینکه هرکی چقد باید بده ...

والا من هر چقدر هزینه بشه فوقش تا شب واریز میکنم آدمی ک بخواد واریز کنه لاقل ازت شماره حساب مبگیره یا میگه فلانی ندارم فعلا فلان وقت میدم نه که بی تفاوت باشن