2777
2789

وای با مادرشوهر دعوا کردم اومده بود خونمون هعی میگفت تو بلد نیستی بچه داری تو اینجوریی اونجوریی هعی ایراد میزاشت 

برگشت از دخترخاله شوهر گفت همونی که پارسال گفته بودم قبلا با شوهرم دوسته 

منم عصابم اینقدر خورد شدددد هیچی نگفت هعی گفت گفت هیچی نگفتم اخرش برگشتم گفتم شما خونه نداری همیشه اینجایی 

کلاا تو زندگی منه سرش پشیمونم ولی

به شوهرم گفت اونم اومده بود منو ول نمیکرد منم برگشتم گفتم مامانت تخم حروم ترین ادمیه که دیدم😐اصلا از این اصطلاح استفاده نمیکنما ولی نمیدونم چی شد الا شوهرم قرار بود امروز بمونه بریم خرید قهر کرد رفت تولیدی🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاااااااااخدا

شما هر چقدرم ازش بدت بیاد بازم به خاطر شوهرت نباید حرف زشت بهش بزنی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

افرین بهت😐 بابا حرف مادرشوهر رو از ی گوش بشنوید از گوش دیگه در بیاریدالان یعنی ب شوهرتم فحش دادی

😐عقل ندارم که

خیلی رفت رو مغزم مخصوصا وقتی داشت از دخترخاله ای شوهرم میگفتت 

خیلی زن بدیه هیچکدوم از عروسا و داماداش دوسش ندارن 

اینجوری به خودش فحش دادی که

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

اخه این اصلا شوهرمو در نظر نمیگیرع منو خورد میکنه هعی اصلا اداب معاشرت بلد نیست

محلش نده 

اینطوری از چشم شوهرت خودتو میندازیا

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

واقعا این حرفهای به این حد بی‌ادبانه و چیپ از دهنتون بیرون میاد شوهراتون چطور میتونن دوستتون داشته باشند بهتون محبت کنند.من که زنم اگه شوهرم همچین حرفی از دهنش دربیاید واسه همیشه میزارمش کنار.دیگه چه برسه به زن که باید کلامش لطیف باشه

وقتی نمیخاستنت خانوادش،چرا خودتو چسبوندی بهشون

نمیخواستن چی بابام نمیداد چندبار اومدن خواستگاری

این زنه اصلا بلد نیست با کسی چطوری رفتار کنه 

یک ذره اداب معاشرت بلد نیست شعور نداره

یچیزی بفهمه میکوبه تو سر ادم😐دوستی مارو هزار بار دیدم برا همه تعریف میکنه میخنده

😐عقل ندارم کهخیلی رفت رو مغزم مخصوصا وقتی داشت از دخترخاله ای شوهرم میگفتت خیلی زن بدیه هیچکدوم از ...

حالا خر بیار و باقالی بار کن🥲

دیگ باید شوهرت رو از ناراحتی در بیاری 

سیاست نداری اصلا

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته