2777
2789
عنوان

صبحانه چی سفارش بدم❓

453 بازدید | 29 پست

میخواستم همسرم روز تعطیل استراحت کنه صبحانه از بیرون سفارش بدم تو منوها صبحانه انگلیسی هست، بشقاب صبحانه ایرانی، انواع املت، آش و حلیم و غیره کدوم بیشتر خانم ها دوست دارند؟

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم به شخصه حلیم دوست دارم

ولی اگه باکلاس و ادایی میخوای صبحانه انگلیسی که خب درست کردنشم کاری نداره ها

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

واقعا کار قشنگی میخواین بکنین.‌سلیقه ها فرق میکنه.‌ من بودم آش رشته اگر بود رشته اگر نبود حلیم.‌و بشقاب صبحانه انگیلیسی. 👍🏽

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

خب تو نمیدونی همسرت چی دوست داره؟ چیکار به بقیه خانما داری اون باید خوشش بیاد دیگه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

منم دیشب شام نخوردم الان ب حدی گشنم شده ک شوهرمو بیدار کردم بره نون بخره املت تندددد میخام احساس میگکنم الانه ک ضعف کنم بیوفتم از گشنگی این دیگ چ حسیه اخه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

شوهرمنم گفت حلیم سفارش بدیم الان ولی سوسیس تخم مرغ واملت وخوراک لوبیا بیشتر بمن میچسبه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من انگلیسی دوس دارم ولی سلیقه ها متفاوتهنوتلا هم دوس دارم با پنکیک

آره ممنون کروسان و پنکیک با نوتلا هم خیلی عالیه کنارش میتونم نوشیدنی گرم هم بگیرم 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎