2777
2789
عنوان

یه خواب عجیبی دیدم کسایی که تعبیر خواب بلدن بیان لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 37 پست
😢 انشاالله که به خیر تعبیر بشه 🤲🏻

انشالله من خودم اوایل ک بحث میکردم با همسرم ی خواب دیدم ک بخدا ی جایی بودم ی آقایی ک چهرشو ندیدم و یادم نموند ب خوابم اومد وقتی با من حرف میزد دو طرفش پر آدم بودن بهم گفت تو چرا با نوه ما آنقدر بد رفتاری می‌کنی و... من بعدها فهمیدم جدشون بوده . این خوابو من ب دوستم ک سنی مذهب بودن گفتم توی شیعه شدنش تاثیر زیادی گذاشت و موقع تعریف من گریه افتاد😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما به نوعی عذاب وجدان دارین از عدم زیارت . ضمیر ناخودآگاه شما این نگرانی رو به این شکل سمبولیک ترسیم کرده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

سلام عزیزم امروز حتماً برو حرم یلام گرم منم به آقام برسون که سخت دلتنگشم 🥺خوابتونم إنشاءالله که بخی ...

سلام گلم انشاالله میرم 

چشم حتماً ، حاجت روا باشین انشاالله 

یه وقتایی سکوت بهترین جوابِ... ولی کاش میشد فریاد زد🫠

شما به نوعی عذاب وجدان دارین از عدم زیارت . ضمیر ناخودآگاه شما این نگرانی رو به این شکل سمبولیک ترسی ...

دقیقاً 😮‍💨 

انشاالله میرم 

من برای رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجت هام دعای عاشورا گوش میدم خیلی خیلی موثره کلا من مذهبی سخت نیس ...

حتماً این کار رو انجام میدم 

ممنون گلم بخاطر حرفات