2777
2789
عنوان

درباره گوشی دست بچه یه نکته مهم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 18 پست
این دکتره بهش داروی ضد صرع داده هرچی هم گفتم برای چیه انگار زورش میومد توضیح بده یه دکتر دیگه که برد ...

خب خودت گفتی نامنظمی توی نوار مغزش بوده شاید تشنج مخفی داشته متوجه نشدید تشنج  تو این بچه ها هست

ی دکتر دیگه برو 

کدوم شهری 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا شفای عاجل عنایت کنه دوستان عزیز واقعابعضی وقتا خداوندحقایقی راجلوچشممون میزاره ببینیم اماخودمونابه نادیدگرفتن میزنیم اخرش هم به هردری میزنیم جبران اشتباهمون. وواقعاشخص خودم متاسفم برای طفلی معصوم خداخودش کمکش کنه خوب شه بچهاهممونادرپناه خودش حفظ کنه. امین یارب العالمین نگران نباش دوست عزیزخوب میشه هیچ وقت هیچوقت کاری نشدنداره فقط خالق مهربان بخاد ان شاءالله

باخداباش،پادشاهی کن  ناخداباش ،هرآنچه خواهي کن