2789
عنوان

کولیت زخمی

430 بازدید | 6 پست

سلام.من وارد ماه 6 بارداری شدم .کولیت روده دارم .ودر اوایل بارداری خاموش بود .از وسواس و ترسی که داشتم قرصامو نخوردم.دوستای عزیزی که کولیت روده دارین و باردار بودین به من بگید مزالازین ضرری برا جنین نداره؟

با دکترتون مشورت کنید گلم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

چه علائمی داشتین که متوجه کولیت زخمی شدید؟

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولین بار ببخشید داخل مدفوع خون دیدم.گذشت تا یک سال که به شدت زیاد شد وخون دفع میکردم به طوری که به جای مدفوع خون میومد.کولونوسکوپی کردم متوجه شدم.و از اون مدت تا به حال مزالازین مصرف میکنم.اما الان شدیدا میترسم هر چند که بگن دارو ضرر نداره.چون خیلی میترسم از اینکه روی جنین تاثیر بزاره

سلام دوست خوبم.من باردارم پنج ساله دچار کولیتم.الان مزالازین میخورم.دکتر هم میگه مشملی نداره داروهاتو بدون نگرانی مصرف کن.شما بچتون سالمه؟؟بدنیا اومد.دوران بارداری دارو خوردین