2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون به شما بگه اینا رو

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 47 پست
یه بار بهم گفت سگم با تو نمی خوابه

جدای توهین به تو خودشو با خاک یکسان کرده که یعنی از سگم کمتره 🤧🤧🫤😄😄😄😄 ببخش نباید میخندیدم

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خوش ب حالتمن دوبار خواستم با دوست صمیمیم کات کنم این اواخر اومده معذرت خواهیالبته سختتت بخشیدم و ...

براش همه کار کردم طلامو فروختم پولش دادم بهش به اسم خودم براش وام گرفتم به اعتبار پدرم براش وام گرفتم هیچ کدوم رو تسویه نکرده بعد پریشب باهاش دعوام شد بهم گفت بی معرفت

شاید در ظاهر حرف بدی به نظر نرسه ولی برای من که این همه کار براش کردم قلبم رو میسوزنه نمی تونم ببخشمش عذرخواهی کرده ولی فردا میخوام بهش بگم کات

😍😍😍😍لطف داریآخه ما ادما واقعا تو دعوا ممکنه چیزی بگیم کاری کنیم که بعدا خیلی پشیمون بشیم

شما که خیلی مهربونی دل بزرگی داری قلبت پاکه خوشبحالت ولی من از حرفای دعوا نمیتونم بگذرم شوهرم از من بدتره روز اول خودش بهم گفت ببین من همیشه اختیار زبونم رو دارم قبلش خوب روش فکر میکنم بعضی موقع ها اولین اشتباه میشه اخرین اشتباه اون موقع دستم اومد چقدر حساسه رو این موضوع

براش همه کار کردم طلامو فروختم پولش دادم بهش به اسم خودم براش وام گرفتم به اعتبار پدرم براش وام گرفت ...

قبل کات پولتو بگیررر فقط

وااای این دیگه کی بوده😑

بهش بگو با ی کلمه همه چیو زیر پا گذاشتی و چشماتو روی همه ی خوبی هام و محبت هام بستی

منم مثل خودت فقط با ی کلمه جوابتو میدم

من بی معرفتم توام گربه ای(میگن گربه ها چشم و رو ندارن)

شوهر من یه بار در حضور من به برادر خودش گفت زنی بگیر که وضع مالی پدرش خوب باشه (وضعیت مالی خانواده من و همسرم خیلی به هم شبیه هست و به اصطلاح هم کفو هستیم)

من انقدر تیکه انداختم بهش که خودش اومد عذرخواهی کرد ولی بعد چند سال یاد حرفش میفتم انگار خنجر به قلبم میخوره 

حالا فک کن همچین حرفی بزنه که اصلا نمیتونم ببخشمش

کاش منم بتونم تصمیم بگیرم و جدا بشم یه حس بین موندن و رفتن چون بمونم چیزی عوض نمیشه

متاسفانه ما زنها خودمون ضعیف میدونیم 

میگیم طلاق بگیریم کجا بریم چ کنیم میترسم از تنها زندگی کردن هی دلسوزی همیشه بگو من قویم 

من با دوتا بچه جدا شم کار میکنم خرجشونم میدم مهر م گرفتم خونه رهن کردم تو شهر غریبم هستم دورازهمه ولی آرامش دارم 

تا آخر عمرم محتاج هیچ مردی نمیشم سی دو سالم هست زنده م فقط ب خاطر بچه هام

شما که خیلی مهربونی دل بزرگی داری قلبت پاکه خوشبحالت ولی من از حرفای دعوا نمیتونم بگذرم شوهرم از من ...

دقیقا هم باید همین باشه حالا من هیچ وقت باهاش این مدلی حرف نزدم توهین نکردم 

درسته دعواست ولی خب آدم هر چیزی نباید بگه 

عزیزم اینطور نگو خدا حفظت کنه ماهم خدایی داریم کاش همین طور که زیادی غمم رو فهمیدی اطرافیانم هم می ف ...

عزیزم من در مقابل مشکلات زندگی خیلی پوستم کلفته ولی امان از حرف که نمیتونم تحمل کنم

دلم خیلی زود میشکنه 

به نظرم هر کی دلت رو شکست یا به خودش بگو یا اگه روت نمیشه به اطرافیانش بگو که به گوشش برسونن

شما که خیلی مهربونی دل بزرگی داری قلبت پاکه خوشبحالت ولی من از حرفای دعوا نمیتونم بگذرم شوهرم از من ...

عزیزم لطف داری 

خوبه که مراقب حرفاتون هستین

منم خیلی حواسم هست چی میگم شوهرمم همینطور

فقط یه بار حواسش نبود یه حرفی زد من خیلی ناراحت شدم بعدش بهش گفتم به پام افتاد انقدر معذرت خواهی کرد گفت دیگه تکرار نمیکنم 

اما اینم قبول دارم آدم گاهی وقتا خیلی خیلی عصبی میشه