2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون به شما بگه اینا رو

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 47 پست
بگو ولی از سگ کمتر میخوابه اصلا بزن نصفش کن

😊احساس میکنم خیلی بی خیالم که اصلا به حرفش محل ندادم ولی دوسال هست که از یادم نمی ره حرفش

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی مردا تو عصبانیت خیلی قاطی میکنن بعدش معذرت خواهی میکنه؟

تا حالا باهام اینجوری حرف نزده بود 

وقتی دعوامون شد من بهش گفتم هر کی دیگه جای من بود اصلا نمیتونست باهات کنار بیاد اونم این حرفا رو زد بهم

چه دل بزرگی داریمن دوست صمیمیم بهم گفت بی معرفت نمیتونم ببخشمش هیچ جورهامیدوارم تنت همیشه سالم باشه ...

فدات عزیزم

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

😊احساس میکنم خیلی بی خیالم که اصلا به حرفش محل ندادم ولی دوسال هست که از یادم نمی ره حرفش

عزیزم چقدر غم تو دلت هست 

بمیرم برا دلت 

آخه حرفی هم نیست که آدم یادش بره

روزی هزار دفعه این حرفا رو به هم دیگه می‌زنیم تهش هم فردا همه چی یادمون می‌ره باز شروع میکنیم البته هیچوقت بهم نگفتیم تو از سگم برام کمتری ولی تو عصبانیت خیلی حرفا ممکنه آدم بزنه که بعدش پشیمون بشه 

تا حالا باهام اینجوری حرف نزده بود وقتی دعوامون شد من بهش گفتم هر کی دیگه جای من بود اصلا نمیتونست ب ...

شوهر منم چند بار تو دعوا گفت کاش تو رو نمیگرفتم بدبخت شدم،گول خوردم و.. بعدش معذرت خواهی کرد ولی اصلا یادم نمیره 

به حباب نگران لب یک رود قسم نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،،،،،،تا خدا هست به غم وعده این خانه مده      
معذرت خواهی به چه دردی میخورهمن الان با دوست صمیمیم میخوام کات کنم سر یه حرف 😑

وای خوش ب حالت

من دوبار خواستم با دوست صمیمیم کات کنم این اواخر اومده معذرت خواهی

البته سختتت بخشیدم ولی بخشیدم

ولی ته دلم ازش بدم میاد دیگه

عزیزم چقدر غم تو دلت هست بمیرم برا دلت آخه حرفی هم نیست که آدم یادش بره

عزیزم اینطور نگو خدا حفظت کنه 

ماهم خدایی داریم 

کاش همین طور که زیادی غمم رو فهمیدی اطرافیانم هم می فهمیدن 

آنقدر خودم رو حفظ کردم هیچ کس متوجه مشکلاتم نمیشه که دل تو فهمید❤️❤️🌺🌺