2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رو شاید بشناسید من تو تاپیکایی که گفتن شوهرتون رو چقدر دوست دارید،همیشه گفتم حاضرم جونم رو براش بدم،امشب این فکر اومده تو ذهنم که آیا اونم منو اندازه ای که من دوستش دارم داره؟به حرف همیشه میگه دورت بگردم و دوستت دارم و بمیرم برات و....ولی عمل چی؟ الان که دارم مینویسم اشکام امون نمیده بهم ،دلم شکسته بدجور ،نمیدونم چمه ولی حالم خیلی بده 😢 

این مرد هروقت مریض میشه با اینکه میدونه من ضعیفم به زور بوسم میکنه ،میگم نکن میگه حساس نباش ،اگه ماسکم بزنم قهر میکنه که مگه من چمه؟الان یه هفتست منو دوباره مریض کرده ،اون بدنش قویه میره سرکار و میاد ولی من تب امونم رو بریده  

هر وقت میریم بیرون (هرجا)من خونه رو مرتب میکنم و اینقدر درگیر کارا میشم که سرسری یه چیزی میپوشم و میریم ولی آقا دو ساعت به خودش میرسه وبعد میریم ،یه بار نشده باهم خونه رو مرتب کنیم و باهم حاضر بشیم ،هر وقت هم میگم مثلا اون پتوی رو ی تخت رو تا بزن تا بریم میگه ول کن کسی نمیاد و...،ومن چون حساسم خونه رو کامل مرتب میکنم و در صدم ثانیه یه چیز میپوشم میریم ،عشق یعنی یه و کمکیم به زنت بدی و گرنه حرف و بوس که بدرد من نمیخوره