2777
2789

مادرشوهرم جلو بقیه هی قربون صدقش میرفت و هی میگفت واااااای چقدر حرص این سرفه های توووووو رو من بخوووورم با یه اشک تمساح و بغض و گریه 

در صورتیکه میدونم شوهرم هیچیش نیست🤦🏻‍♀️

اگر سادگی انسان بود قطعا من بودم🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو میخوای چند روز بمونه اینجا بهش برسید حرص نخورید

والا🤣

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

من از خدام بود مادرشوهرم ذره ای واسه بچش ارزش قائل بود 

و شوهرم یکم مشکلاتش رو جلوشون بروز میداد 

انقد ناله نکرده فک میکنن این هیچوقت مریض نمیشه و نیاز ب کمک نداره میگه کمرم گرفته فک میکنن دروغ میگه !!!! 

ذره ای براشون اهمیت نداره این پسر 

وای یادمه یه بار بابام مریض بودن مادربزرگم اومدن عیادت کلی دستور دادن چیکار کنید بهتر بشه بابامم خودشون رو لوس میکردن مادرم گفتن میخواین ببرینش خونتون بهش برسید من نمیتونم خودمم مریضم

مادربزرگم چسبید به پا و کمرش که درد میکنه😂😂

معجزه کن صبر مرا 
مگه خودتون بچه ندارین آدم واقعا اعصابش خورد میشه بچه اش سرفه کنه من همین الان بچه ام داشت سرفه می کر ...

نه بچه ندارم ولی کاملا شوهرمو میشناسم و میدونم بخدا هیچیش نیست خیالم راحته 

حتی پا به پای شوهرم رفتم درمانگاه 

من حواسم بهش هست 

ولی درک نمیکنم این رفتارهارو 😑

اگر سادگی انسان بود قطعا من بودم🫠