2777
2789
عنوان

همسرم و حس های عجیب من

382 بازدید | 14 پست

همسرم ازلحاظ مغزی ادم نخبه ایه ازاونا که اهل ریسکه بدون هیچ ترسی ازاونا که بلده ده میلیونو بکنه صدتا؛رویاهای زیادی داره خیلی پرانرژی واکتیوه شغلش ازاده مربوط به ساختوساز ازطرفب ام خوش قلبه خیرخواه بقیه  ودلش میخاد همع پیشرفت کنن 

در حال حاضر سه تا کار مهمو پیش میبره 

خیلی بلندپروازه به کم قانغ نیست تلاش کردنو دوس داره 

خداروشکر موفقه ومن میدونم نون قلبشو میخوره گره ازکار مردم باز میکنه  مسیرشم هموار میشه اما بی نهایت بی نظمه  مغزشلوغی داره سرشم شلوغه و   امااااااا من 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی و خستگی از لحاظ روحی داری

ببین اونا به رحمت خدا رفتن و خدا بیامرزتشون بلاخره.همه ما رفتنی هستیم کارت درست نیست برو پیش روانشناس یا کاری بکن که حالت بهتر بشه تو هم زندگیت با دپرسی نگذرون حیفه همه ما میمیرم تهش

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
من بخاطر اینکه چندنفرازاعضاخانوادمو توجوونی ازدست دادم هیچی شادم نمیکنه رویای خاصی ندارم

همش به همسرم میگم کمتر تلاش کن  یکار فقد دنبال یک کار باش  درحد گذران زندگی واینقد به ابواتیش نزن  گوش نمیده 

من اعضا خانواده امو کفن پیچ شده دیدم   دنیا همون جا به چشمم تمام شد  همش میگم خب تهش چی گیریم ما به رویاهامون رسیدیم قراره تودومتر جا جاشیم   بی معنیه همه چی برام  دلم یه زندگی مرتب میخاد یه درامد ماهیانه نرمال  و نه دیگه هی کار جدید

شوهرم  زندگی پرهیجانی ساخته ولی من  ثبات میخام   سخته

اخلاقش کاملا شبیه کسیه که دوسش دارم 🥲خیلی باهوش و بیش فعال هستن ...مجبوری بسازی دیگع

دقیقا  بخدا خیلی بیشفعاله  ذهنش مدام  درحال نقشه کشیدنه  این حالتش منو  به ایترس میندازه   چون من توخانواده متوسط وهمیشه آروووم  باشرایطی کاملا باثبات بودم  اما توخونه هکش حرف از کار جدید ایده جدیده سرسام گرفتم

افسردگی و خستگی از لحاظ روحی داریببین اونا به رحمت خدا رفتن و خدا بیامرزتشون بلاخره.همه ما رفتنی هست ...

مرسی وقت گذاشتی  اره  افسردگیو که قطعا دارم

خدا این ادمو کنارت گذاشته ک ازش انرژی بگیری

اگه این ادم نبود کن مرده بودم  اما سرسامم گرفتم ازاین همه انرژی 

مرسی وقت گذاشتی اره افسردگیو که قطعا دارم

حلش کن قشنگم تو هم حق داری زندگی شاد و.سر زنده ایی داشته باشی 

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌