سلام منو نامزدم یک ماهی میشه رابطمون خیلی بهم خورده همش دعوا میکنیم اون نسبت بمن سرد شده کلن رفتاراش عوض شده یه دعا نویس بهم گفت به نامزدت دعا نوشتن خوروندن بهش بنظر شما چجوری میشه اونو باطل کرد مهر و محبت بینمون زیاد شه؟
عشق آتشین و شاهزاده خر سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛ 💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه دعا نمخام بگیرم میگم سوره ای چیزی نیس بخونم باطل شه
عشق آتشین و شاهزاده خر سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛ 💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر
زبان قاصر از این همه حماقت! بگرد ببن مشکل کجاست وقت بزار باهاش صحبت کن و دلیل شو ازش بخواه
حرف خیلی زدیم بدتر میشه